skip to content
Gaudeix del CD Roda en Live!
Gaudeix del CD Roda en Live!

FOTO CENTER LEVANTE

Villarreal CF Live oferirà dos partits del Roda en directe dissabte que ve

La plataforma d’emissió en directe de la web, Villarreal CF Live, retransmetrà dissabte que ve els partits dels equips Infantil i Cadet del CD Roda, club convingut amb el Villarreal CF.

La primera cita del matí serà l’Infantil Roda (10.00 hores). Els de La Plana reben al Levante UD i intentaran fer-se forts en el seu camp per a aconseguir traure alguna cosa positiu contra els valencians. L’equip que dirigeix Pablo Godoy són dotzens en la taula de la Lliga Autonòmica que lidera el Villarreal de Carlos Mulet.

Després de finalitzar el partit de l’Infantil, donarà començament el partit del Cadet Roda (12.00 hores). L’equip que dirigeix Pepe Alcaide s’enfrontarà al Levante UD, en una atractiu partit entre dos equips parells en la taula. Els de La Plana són cinquens amb 44 punts, dos més que el seu pròxim rival i principal perseguidor. En el partit de la primera volta que va enfrontar a tots dos equips ja es va viure un vibrant enfrontament que va acabar guanyant el Roda per tres gols a quatre.

Villarreal CF Live és la plataforma per la qual el club retransmet en obert les rodes de premsa i actes oficials del club, així com els partits dels filials.

Per a accedir, n’hi ha prou amb prémer ‘play’ en el reproductor de la portada o a través de la següent adreça: https://www.villarrealcf.es/live

#VillarrealCFLive

 

 

Compartir.