“Guanyar al Mestalla ens ha donat moral”
“Guanyar al Mestalla ens ha donat moral”
ACF FOTOGRAFIA

Diego Jiménez, central del Vila-real B, ha declarat sobre la victòria enfront del València Mestalla

Diego Jiménez, defensa del Villarreal B, ha valorat la important victòria en el derbi del cap de setmana passat enfront del València Mestalla per dos gols a un. Els tres punts aconseguits poden canviar la dinàmica que l’equip de Planagumà havia encarrilat, amb diverses jornades consecutives tenint mals resultats. “Venim mereixent guanyar des de fa ja algunes setmanes. Estem fent les coses molt bé però no estem tenint la sort de cara, així que la victòria enfront del València Mestalla ve en el millor moment i és una confirmació del bon joc que l’equip està desplegant l’equip. Aquesta victòria ens donarà tranquil·litat per poder afrontar les cinc jornades que queden en el campionat. Esperem que ens ajudi a canviar la ratxa de mals resultats, que no de mal joc”, ha declarat Jiménez.

El de central de Zamora creu que el joc de l’equip és bo, i que solament falta tenir més encert de cara a gol per aconseguir aconseguir més punts. “Estem desplegant bon joc, que és l’objectiu fonamental de l’equip. Solament ens falta acabar de materialitzar les moltes ocasions que generem. Hem tingut mala fortuna en accions aïllades que ens han costat molts punts, així que caldrà seguir concentrats. Si aconseguim encertar de cara a gol segur que ens reforça moralment”, apuntava el central del mini submarí.

“Ens queden cinc jornades per acabar la competició i volem fer-ho de la millor manera possible. El grup té moltes ganes de rematar bé la temporada i aconseguir l’objectiu d’acabar entre els vuit millors equips. Sabem que no serà fàcil, per la dificultat dels partits que ens queden, però anem a lluitar per aconseguir-ho”, esmentava Jiménez en relació a la recta final de la temporada del filial.

Quant a la seva situació personal dins de l’equip, el defensa va sentenciar que: “Estic concentrat a ajudar a l’equip en tot el que pugui. Jugar els últims partits al màxim nivell i intentar acabar aquesta temporada millor que l’anterior. Això seria molt important en la progressió de l’equip i de la meva pròpia”.

Compartir.