skip to content
Fins prompte, Tour Groguet!
Fins prompte, Tour Groguet!
ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal posa fi a la seua gira per la província de Castelló després de visitar vuit localitats

Vuit localitats i milers de somriures. El Villarreal CF va posar fi ahir dimarts al seu Tour Groguet, una iniciativa que ha recorregut els municipis de Benicarló, Almenara, la Vall d’Uixó, Betxí, l’Alcora, Borriol, Vinaròs i Peníscola en un recorregut que va començar el passat 15 de juliol i que s’ha perllongat durant prop d’un mes. La campanya ha permès acostar el club a tota la província, un altre dels ferms compromisos del Submarí, amb la realització de presentacions de jugadors, sorteigs, concursos i la possibilitat de convertir-se en abonat groc còmodament des de la pròpia localitat.

D’aquesta manera, tots els interessats a abonar-se al club ho han pogut fer amb totes les comoditats possibles, ja que el Tour Groguet es va instal·lar en els vuit municipis durant dos dies i amb un ampli horari. A més, algunes localitats van tenir la possibilitat de comptar amb ‘convidats especials’, ja que el club va aprofitar algunes estades per a presentar a les noves incorporacions de la plantilla. És el cas de Benicarló, Almenara i la Vall d’Uixó on els habitants d’aquests pobles van poder conèixer en persona a Castillejo, Baptistao, Samuel García, Víctor Ruíz o els porters Areola i Barbosa.

La iniciativa, a més, ha sigut una promoció de les localitats castellonenques que el club ja va engegar la passada temporada amb excel·lents resultats a través de Endavant Província. Així mateix, la campanya també va permetre acostar el club a tota la província, un altre dels ferms compromisos del Submarí.

 

Compartir.