skip to content
Roig: “Felicitats a tots pels 100 anys”
Roig: “Felicitats a tots pels 100 anys”

El president del Villarreal s’ha mostrat emocionat i ha agraït a tots el que senten la passió grogueta

Molt emocionat. El president del Villarreal CF, Fernando Roig, va alçar la UEFA Europa League al costat dels capitans de l’equip i davant l’atenta mirada de quasi 20.000 groguets, que van gaudir amb la impressionant Festa del Centenari en l’Estadio de la Cerámica.

Durant la cerimònia, el mandatari groguet s’ha mostrat feliç i ha tingut paraules d’agraïment a tots els que senten com a seu el Villarreal CF: “Felicitats a tots pels 100 anys. A tothom que ha construït i sent el Villarreal. Gràcies a tots els que han contribuït a ser el que som hui. És un sentiment etern, que mantindrem a dalt molts anys més. Estic emocionat i molt il·lusionat”.

Així mateix, els capitans del Villarreal, Raúl Albiol, Manu Trigueros, Gerard Moreno, Pau Torres i Dani Parejo, també s’han dirigit a la seua afició:

  • Parejo: “M’heu rebut amb molt d’afecte. Porte tres anys i estic gaudint molt al Villarreal. Soc molt feliç ací. Tant de bo puguem guanyar un títol en any de centenari, que seria molt especial per al club”.
  • Gerard: “Sabeu el que sent pel Villarreal des que vaig arribar. Tot el vostre afecte. Sou molt importants per a mi, el que sent per aquest club és immens. Gràcies per tot l’afecte que em brindeu. Tant de bo continuar tenint èxits en aquest gran club”.
  • Trigueros: “Porte 12 anys ací. Estic molt feliç. M’he emocionat molt amb la cançó de Tornarem. El temps passa molt ràpid. Intente gaudir cada any. Tant de bo tornem a viure un gran any com vam fer fa dos anys. Gràcies a tots per haver vingut a celebrar-ho”.
  • Pau Torres: “Moltes gràcies per ser ací i acompanyar-nos en un dia tan especial. És el centenari del nostre equip. Sempre esteu amb nosaltres i agrair-vos que ens acompanyeu en el nostre creixement. Tenim camp nou i volem gaudir del centenari amb il·lusió i lluitant per un nou títol”.
  • Raúl Albiol: “És un honor per a mi ser ací, formar part d’aquest gran club i gaudir de l’afició. Només puc donar les gràcies per tant afecte. Em sent molt volgut. Volem barallar per un altre títol. Ens agradaria guanyar la Conference i ho intentarem”.
Compartir.