Placeholder canvas
Èxit total en la Jornada de Donació de Sang
Èxit total en la Jornada de Donació de Sang
||||

Els aficionats groguets han tornat a demostrar la seua solidaritat en una nova Jornada de Donació de Sang

Els seguidors grocs han tornat a respondre a la crida de la solidaritat i han assistit aquest dimecres al Pavelló Municipal Bancaixa de Vila-real —i no en l’Estadi de la Ceràmica com en edicions anteriors a causa de les obres— per a donar sang, gràcies a nova campanya de donació impulsada pel club groc i el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana (CTCV).

L’exjugador i actual membre del departament de Relacions Institucionals del Villarreal CF, Marcos Senna, el cap de servei d’Hemodonació del CTCV, Roberto Roig, i el regidor d’esports de l’Ajuntament de Vila-real, Javier Serralvo, han acudit al pavelló per a agrair als aficionats del Submarí la seua solidària aportació. A més, el club groc ha regalat a cada donant dues entrades per al partit entre el Villarreal CF i el FK Austria Wien de la UEFA Conference League.

El Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana i el Villarreal CF venen col·laborant des de la temporada 2001/02 en aquesta iniciativa emmarcada dins del projecte Endavant Solidaritat. Després de més de 19 anys de cooperació entre totes dues entitats, s’han registrat més de 9.000 donacions en l’Estadi de la Ceràmica a les quals se sumen les del present any en el Pavelló Municipal Bancaixa de Vila-real.

Compartir.