Excel·lents en el camp i en les aules
Excel·lents en el camp i en les aules

VILLARREAL CF

Quatre futbolistes de l’Infantil C del Villarreal tenen una nota mitjana de 10 en els seus estudis

Espectacular. Fins a quatre futbolistes de l’Infantil C de la #CanteraGrogueta han rebut recentment un premi per la seua excel·lència en els estudis, sent tot un exemple tant en les aules com en els terrenys de joc.

Alejandro Gil Cebrián, Natxo Casado Talamantes, Víctor Ferrando Salvador i Pascual López Martí són companys en un equip que, després de 19 jornades disputades, camina vuitè en la classificació de la categoria Primera Regional Infantil B de Castelló. El seu punt fort és la unió en el vestuari, competint contra conjunts molt exigents.

Víctor porta nou gols, sent el segon màxim realitzador del seu equip, solament per darrere d’Enrique del Río (13). A Pascual l’assignatura que més li agrada és Geografia i la que menys Castellà “perquè no se’m dóna molt bé la llengua”, comenta. Per la seua banda, Víctor gaudeix amb l’assignatura d’Educació Física i pateix també amb el Castellà “perquè no se’m donen gens bé les lletres”, assegura.

Alejandro gaudeix amb la Geografia i Història. “M’entra de seguida la teoria i sé com desenvolupar-la a l’hora de l’examen. La que menys m’agrada és Matemàtiques perquè sóc molt dolent”, reconeix.

Finalment, Natxo aposta pel Valencià “perquè de seguida ho entenc tot” i l’assignatura que menys l’agrada és Música “ja que no m’assabente de res i tocar la flauta no se’m dóna molt bé”, bromeja. Natxo té clar els seus plans de futur: “Per a nosaltres és molt important traure bones notes per al dia de demà aconseguir un bon treball i tenir una alternativa al futbol”. Ben pensat. Molts són els excel·lents jugadors que no arriben al món professional per diversos motius malgrat tenir qualitats suficients.

El programa de televisió Cantera Grogueta ha sotmès a aquests quatre jugadors del planter de l’Infantil C a un divertit test de 10 preguntes per a conèixer si saben tant sobre el club en el qual somien triomfar. Per a veure-ho, tan sol cal punxar en la pestanya de vídeo adjunta a aquest reportatge.

Compartir.