“Estem satisfets, però no hem de conformar-nos”
“Estem satisfets, però no hem de conformar-nos”

Marcelino s’ha mostrat feliç per la victòria, encara que reconeix que els errors defensius han posat en perill la victòria

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la victòria continental enfront del Panathinaikos (3-2): “Ens quedem amb les bones coses, que és haver aconseguit guanyar. Encara que no podem conformar-nos només amb això. Cal analitzar el menys bo. Hem tingut el control, però hem patit desajustaments defensius importants que hem d’evitar. El segon gol m’ha cabrejat molt. És un error evident i que hem de corregir”.

De la mateixa manera, el tècnic asturià ha prosseguit posant el focus en els problemes defensius: “Hem tingut una bona organització i no hem concedit quasi res durant el primer tram del partit. No obstant això, durant el tram final, hem posat en perill la victòria en diverses accions. Estes jugades atempten contra la nostra tranquil·litat i hem d’evitar-les”.

Així mateix, Marcelino ha assenyalat que els tres triomfs donen confiança a l’equip: “Guanyar tres partits seguits ha de reafirmar-te en el que fas. El joc ha sigut bo. Hem combinat bé. Els gols han sigut molt bons. Hem tingut més continuïtat que contra l’Osasuna. Quan tens el partit tan dominat, pots tindre moments de relaxació. Et marquen i pots veure fantasmes. Cal evitar-ho. Recuperar-nos i descansar que en tres dies tornem a jugar un partit important”.

Finalment, el preparador groguet considera que encara és prompte per a traure conclusions de l’equip: “Portem tres partits. Huit dies des de llavors. No és suficient temps per a fer moltes valoracions. En canvi, sí que podem dir que estem satisfets. Amb el joc, els resultats i també amb la predisposició i l’actitud dels jugadors. Però no hem de conformar-nos. Sabem que estos xics poden oferir més i podem millorar com a equip. Quan portem més temps, dos o tres mesos, estarem en condicions de saber si som capaços de progressar i ser més competitius”.

Compartir.