Placeholder canvas
“Estem motivats davant el repte de guanyar al líder”
“Estem motivats davant el repte de guanyar al líder”

Quique Setién ha augurat un partit atractiu davant l’FC Barcelona i un gran ambient en l’Estadio de la Cerámica (diumenge, 21.00h)

L’entrenador del Villarreal, Quique Setién, ha comparegut aquest divendres davant els mitjans de comunicació per a analitzar l’actualitat del conjunt groguet, que s’enfronta al FC Barcelona aquest diumenge, a les 21.00h, en l’Estadio de la Cerámica.

Roda de premsa completa de Quique Setién prèvia al partit davant l’FC Barcelona

Tremendament motivats

“Les sensacions davant l’Elche no van ser bones. Especialment en la segona part. Volem oblidar-nos d’aquell partit i jugar contra l’FC Barcelona ens motiva molt. Necessitem superar les dues derrotes consecutives aconseguint una victòria i aconseguint sensacions positives”.

Gran desafiament davant líder

“Juguem davant un rival extraordinari, que està en un moment espectacular. Som conscients que serà un partit molt difícil”.

La recepta per a guanyar-li al FC Barcelona

“L’FC Barcelona sol tindre més ocasions que el rival. Hem d’assegurar la porteria i ser capaces de contindre’ls. Volem ser capaços de fer-li mal, que vegen que podem jugar en camp contrari, trobar ocasions i fer gol”.

Grat per la proposta de Xavi

“M’agrada la filosofia del FC Barcelona. Admire la idea del club i la de Xavi Hernández. Intentarem posar-nos a la seua altura i de fer un bon partit per a guanyar-lo”.

Un rival que corre molt… i corre bé

“L’FC Barcelona té la pilota, però corre molt i molt bé quan no ho té. Ells sempre estrenyen cap avant. Estan actius i no fan replegaments baixos, perquè no va amb la seua manera de ser. Tenen grans dades quan no tenen la pilota. És un equip jove, que sempre estreny a dalt. Ho fan molt bé i per això és l’equip menys golejat de LaLiga”.

Un partit de nivell i un ambient espectacular

“L’ambient serà extraordinari perquè serà un partit molt atractiu. Esperem que siga un gran partit. Volem gaudir del joc, però també volem aconseguir la victòria. Necessitarem la calor i l’ànim de la nostra afició”.

Compartir.