“Espere un xoc igualat davant un filial amb molta qualitat”
“Espere un xoc igualat davant un filial amb molta qualitat”
||||

Miguel Álvarez s’ha mostrat il·lusionat davant la volta d’aficionats al Mini Estadi

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha lloat el treball dels seus jugadors abans de disputar el derbi de filials enfront del Levante UD B en el Mini Estadi (dissabte, 12.00 hores): “Estic molt a gust i content amb l’actitud dels futbolistes. Tinc un grup de jugadors excepcional. A nivell de treball és fenomenal”.

El tècnic de Jaén ha destacat la transcendència del xoc: “Quan ens adonem, han passat els partits i els punts que perds en el camí després ja no hi ha possibilitats de recuperar-los. Els equips cada dia el posen més complicat. Sens dubte, serà un partit de filials de molta qualitat. Estarà molt igualat”.

Per al preparador groc, les claus per a emportar-se els tres punts al duel davant el Levante UD B passen per realitzar 90 minuts molt complets: “Hem de ser capaços de fer el nostre futbol i de continuar creixent en la nostra idea de joc. Sobretot, mantindre la concentració durant tot el partit. Tenim capacitat suficient per a aconseguir la victòria”.

Finalment, Miguel Álvarez s’ha mostrat content amb la volta del públic als estadis i ha volgut dedicar unes paraules especials als seguidors: “Sempre és molt més interessant un partit amb públic que sense ell. Ara, aquest dissabte, tindrem l’oportunitat de retrobar-nos amb la nostra afició. Una tremenda alegria que puguen vindre a animar-nos al Mini Estadi. No som molts, però som molt bons. Tenim moltes ganes de veure’ls”.

Compartir.