skip to content
Espectacular jornada a Benicarló amb la Copa Endavant 3×3
Espectacular jornada a Benicarló amb la Copa Endavant 3×3

Los Futbolísimos en la Categoria Blau i Los Campeones en la Groc van ser els campions de la penúltima jornada del torneig

La Copa Endavant va arribar aquest dimecres a Benicarló en l’última jornada del torneig -abans de la gran final- que es va celebrar en el Camp Municipal Ángel ‘Pichi’ Alonso. El Tour Centenari Groguet va reunir aquesta vegada a un total de 125 participants dividits en 36 equips entre dues categories: la Groc per als nascuts entre 2011 i 2013 i la Blau per als nascuts entre 2014 i 2016. El torneig va garantir la diversió de tots els participants, que van obtindre una samarreta grogueta especial per a disputar el certamen, així com una motxilla amb un pack de benvinguda.

Els guanyadors van ser Los Campeones en la categoria Groc i Los Futbolísimos en la Categoria Blau. A més de segellar la seua passada per a la gran final del torneig que es disputarà el pròxim 10 de juny sobre la gespa de l’Estadio de la Cerámica, van rebre les seues merescudes medalles de campions de la mà de la llegenda grogueta i ambaixador del club, Marcos Senna; de l’alcaldessa Xaro Miralles i del regidor d’esports Fernando Jovaní.

A més, el Villarreal CF va portar a Benicarló el trofeu de la UEFA Europa League, conquistat en la temporada 2020/21 va estar exposat perquè els aficionats es fotografiaren amb ell.

A més de la ciutat del Baix Maestrat, la reeixida competició, s’ha disputat a Segorbe, Almassora, Benicàssim, Nules, La Vall d’Uixó, Vinaròs, Vila-real, Borriana, L’Alcora, Morella i Onda.

Compartir.