skip to content
“És un partit molt especial”
“És un partit molt especial”
||||||

Unai Emery ha destacat que l’enfrontament davant el Manchester United suposa un repte exigent i il·lusionant

L’entrenador del Villarreal, Unai Emery, ha comparegut davant els mitjans de comunicació, acompanyat per Dani Parejo, per a analitzar la prèvia de l’encontre d’UEFA Champions League davant el Manchester United d’aquest dimarts, a les 18.45 hores, en l’Estadi de la Ceràmica.

Una gran cita de Champions League

“En els partits de Champions League estem sent molt competitius. Ens enfrontarem al favorit. De la victòria a la derrota hi ha una gran diferència. Gaudirem preparant el partit perquè és una cita especial, bonica i il·lusionant. Volem trobar en els 90 minuts millores positives que vam fer en anteriors encontres per a reafirmar la nostra confiança, fer equip i gaudir d’aquesta competició. No se li pot demanar més a un Villarreal-Manchester”.

Gaudir del moment i respondre a l’exigència

“Estem jugant la Champions League, volem gaudir de la competició i ser competitius. És un repte que ens atrau i volem afrontar-lo. Estem conscienciats amb l’oportunitat que ens brinda aquesta competició. Ens il·lusiona. Volem oferir una bona resposta i imposar aspectes en el joc que ens acosten a la victòria”.

Les claus per a buscar la victòria

“La clau és defensar bé, estar junts i guanyar duels individuals. També hem de tindre personalitat en el joc, utilitzar recursos col·lectius i estar encertats. Crec molt en el que som capaços de fer. Hem d’adaptar-nos al que ells volen fer en el terreny de joc”.

La millor versió del Manchester United

“Esperem una molt bona versió del Manchester United, per les característiques dels seus jugadors i de moment en el qual arriba a l’encontre. És un partit determinant de cara als huitens de final. Se’ns donen les condicions perfectes d’exigència i dificultat per a veure de què som capaces”.

Compartir.