“És un honor formar part de la educació”
“És un honor formar part de la educació”
ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal CF i l’UJI presenten la Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport

La Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport ja està en marxa. El president del club, Fernando Roig, i el rector de la UJI, Vicent Climent, van presentar avui en El Madrigal el conveni pel qual ambdues entitats, ja vinculades des de 2012, es comprometen a fer un pas més en la seua relació. La iniciativa naix amb el propòsit de fomentar la formació, la recerca, la difusió del coneixement i la innovació en l’àmbit de l’esport, així com la pràctica i la competició esportiva entre el estudiantado universitari per mitjà de beques formatives.

L’acte de presentació, a més, va servir com a tret d’eixida la primera activitat de la Cátdera Endavant Villarreal CF de l’Esport: el Curs de Màrqueting Esportiu que es perllongarà fins a dijous que ve en les instal·lacions de El Madrigal i que comptarà amb una nodrida representació de ponents del món de l’esport.

La presentació, així mateix, també ha comptat amb la presència del vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Senzillesa, així com del conseller delegat, Fernando Roig Negueroles, i el vicerector d’Economia i Personal d’Administració i Serveis de la UJI, Miguel Ángel Moliner.

Durant la seua intervenció, el president Fernando Roig ha destacat la necessitat de col·laborar amb una entitat del calat de l’UJI, fonamental per al desenvolupament de la societat: “Col·laborem amb l’UJI des de l’any 2012 i per a nosaltres és un honor poder fer-ho. És un honor poder formar part de l’educació d’aquesta província. Des del club apostem per aquesta província i per açò hem decidit estrènyer encara més els nostres llaços i engegar aquesta Càtedra Villarreal CF de l’Esport. Hem incrementat l’aportació per a beques fins als 35.000 euros anuals, però el programa va més enllà. Volem apostar per la recerca i esperem que aquest curs siga un pas més en les relacions entre l’UJI i el Villarreal. Serà un curs interessant i la intenció del club és col·laborar en l’educació de la província per a millorar a tots els nivells”.

Vicent Climent, per la seua banda, va posar l’accent en el compromís que el club manté amb l’educació i la formació. “El Villarreal no és solament una marca d’un club de futbol, arrossega tot el territori. Posar en valor la marca esportiva és posar en valor el territori. Que el Villarreal estiga invertint 35.000 euros en beques i formació manté el seu prestigi com a club esportiu innovador i que aposta per la recerca, que en definitiva és apostar pel progrés i per la societat”.

Per al desenvolupament de les activitats associades a la Càtedra Avance, el Villarreal CF farà una aportació de 35.000 euros que es destinaran a beques per l’alumnat esportista i a la recerca en projectes com el «Penyagolosa Trail Saludable», a més de cursos com el d’entrenadors de futbol o el de comunicació i màrqueting esportiu.

Endavant Càtedra Villarreal CF de l’Esport: Una aposta decidida per la formació

La relació entre el Submarí i l’UJI va començar de forma oficial en 2012, amb una aportació inicial de 10.000 euros per part del club (15.000 en 2014), a més de col·laboracions en diferents àrees (comunicació, recerca, docència, entre altres). Ara, tres anys després, la relació s’ha consolidat i ha donat lloc al projecte ‘Endavant Càtedra Villarreal CF de l’Esport’, un pas més després de l’engegada el passat any de l’Aula Villarreal UJI, que el seu objectiu és fomentar la formació, recerca, difusió del coneixement i la innovació en l’àmbit de l’esport.

La iniciativa aportarà 35.000 euros a l’UJI, dels quals 20.000 seran per a les beques dels esportistes i 15.000 es destinaran per a la formació, recerca i divulgació de l’UJI en l’esport. A més, també s’ha anunciat que per a l’any que ve es mantindrà la quantitat, encara que les partides seran de 25.000 euros per a les beques i 10.000 per als elements restants.

Compartir.