skip to content
“És un honor formar part d’aquesta Gala”
“És un honor formar part d’aquesta Gala”

HOYOYO

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, augura un gran espectacle per a la cerimònia d’aquesta vesprada

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, va assegurar que per al club és un “honor i un motiu de satisfacció” col·laborar la Gala Nacional de l’Esport que se celebrarà aquesta vesprada a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló. Aquest matí s’ha presentat l’esdeveniment en una roda de premsa celebrada a l’Hotel Intur de Castelló a la qual també han assistit el president de l’Associació Espanyola de la Premsa Esportiva, Julián Redondo, la presidenta de l’Associació de la Premsa Esportiva de Castelló, Yolanda Peris, el president de l’AFE, David Aganzo i la nedadora i presentadora de l’esdeveniment, Ona Carbonell. Així mateix, també han comparegut davant els mitjans alguns dels esportistes que seran guardonats aquest vespre durant l’esdeveniment, com la boxejadora Joana Pastrana, el judoka Damián Quintero i l’as del handbike Gema Hassen-Bey.

Fernando Roig va aprofitar l’acte per mostrar el seu total suport a l’esport més enllà del futbol: “Per un dia, tenim a la província a l’elit de l’esport nacional. Per a un club com el Villarreal CF, que guarda un compromís sòlid amb l’esport provincial, és un privilegi formar part d’un dia tan important com el de hui”.

El Villarreal CF col·labora amb l’impuls de l’esport de la província de Castelló des del 2004, quan llavors va decidir donar suport al jugador de vòlei platja Pablo Herrera, que aquest mateix any es va penjar la medalla de plata en els Jocs Olímpics d’Atenes. Endavant Esports, així és com es diu el programa de patrocini, consisteix en una col·laboració econòmica i esportiva, ja que a més del suport econòmic, contempla l’ús dels serveis mèdics i instal·lacions, amb l’objectiu que els clubs i esportistes puguen seguir creixent en el seu rendiment i resultats.

En l’actualitat, el Villarreal CF dóna suport a 18 clubs i als 15 esportistes individuals destacats de la província de Castelló. També manté un conveni de col·laboració amb 40 escoles del futbol provincial. En total, Endavant Esports agrupa quasi 12.000 esportistes de la província de totes les edats en les seues diferents variants.

“En el Villarreal CF creiem que el futbol, com a esport popular i majoritari, ha d’ajudar i servir d’impuls per a la resta dels esports, com a part de la implicació social que mantenim amb la província. Nosaltres renunciem a les subvencions públiques en 2012 i tota la col·laboració que fem amb l’esport de la província la generem amb els nostres recursos. Per cada euro que donem als clubs i esportistes, ells ho multipliquen per quatre o per cinc, perquè saben optimitzar al màxim els seus recursos”, ha afirmat Fernando Roig.

Finalment, el president groc va voler felicitar a tots els esportistes que seran premiats aquesta vesprada a la Gala Nacional: “Tots s’ho mereixen, però no tenen menys mèrit tots aquells que cada dia s’esforcen per superar-se i aconseguir poc a poc les seues metes. Aquest és l’esperit que volem premiar al Villarreal CF i per això lluitem per seguir creixent”.

Compartir.