Placeholder canvas
Entrenament nadalenc a portes obertes
Entrenament nadalenc a portes obertes

Els aficionats podran gaudir aquest dijous de la sessió completa del Villarreal des de les graderies del Mini Estadi (10.30h)

El Villarreal s’exercitarà aquest dijous 5 de gener, a les 10.30 hores, a portes obertes en el Mini Estadi. Un entrenament especial amb esperit nadalenc en el qual els seguidors grocs podran gaudir i seguir molt de prop la sessió del conjunt dirigit per Quique Setién.

A més de veure entrenar en directe al Submarí, els més xiquets de la casa podran demanar el seu autògraf als cracks groguets i fins i tot el club repartirà alguns regals entre els assistents al Mini Estadi.

El club obrirà les portes del camp una hora abans de l’inici de l’entrenament, a les 9.30 hores. L’accés al Mini Estadi serà per la zona de tribuna, on se situaran els seguidors. En cas d’omplir-se aquesta graderia, s’habilitarà també la graderia del Fons Nord.

Cal destacar que l’entrada a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza serà exclusivament per la porta d’accés més pròxima a la CEM Pau Torres. Així mateix, el club obrirà la zona d’aparcaments pròxima a aquest accés (consultar el mapa inferior).

parking ciudad deportiva copia
ACCÉS PEL CEM I PÀRQUING HABILITAT PER A APARCAR
Compartir.