Entre germans camina el joc
Entre germans camina el joc
VILLARREAL CF

Jorge i Martín Agustina i Héctor i Xavi Royo somien amb emular altres parelles en el futbol professional

Passió groga, tant a casa com en el terreny de joc. La Cantera Grogueta està plena de germans que competeixen cada setmana defensant l’escut del Villarreal CF. Són groguets les 24 hores del dia. La relació entre aquests germans té un nexe d’unió: el futbol i més concretament el Villarreal CF.

Jorge i Martín es diuen Agustina Llopis. Jorge és el més gran, juga a l’Aleví B i és un futbolista d’atac, mentre que Martín es diverteix al Benjamí B com a defensa.

Per la seua banda, Héctor i Xavi comparteixen els cognoms Royo Méndez. Héctor és defensa a l’Infantil B i Xavi juga com atacant al Benjamí B del club.

És habitual que entre ells es donen suport, es donen consells i fins i tot patisquen o gaudisquen amb els èxits de l’altre. Això sí, això no evita que hi haja el típic ‘pique’ entre germans, sempre d’una manera sana. “El meu germà és molt bo, però jo faig més gols que ell”, comenta somrient Xavi sobre Héctor. Per la seua banda, el major de la família Royo (Hèctor té 13 anys) assegura que el seu germà de vuit té un prometedor futur per davant: “Al meu germà li agrada molt regatejar. Sol jugar com a migcentre o davanter i la veritat és que ho fa molt bé”.

Els germans Agustina ho comparteixen tot. Fins i tot fan servir el mateix model de botes de futbol. Per no renyir. Això sí, cadascun calça un nombre diferent. El xicotet Martín (va néixer el 2010), que juga al Benjamí B, reconeix que el seu germà és una mica millor que ell. Però molt poc. “Jorge juga en banda o com a mitjapunta. És una mica millor que jo, però perquè és més gran”, fa broma.

Per la seua banda, Jorge (2008) es desfà en elogis cap al seu germà: “La veritat és que Martín ho fa molt bé. Sol jugar com a defensa i m’agrada com xuta amb la dreta”.

Tots ells veuen els entrenaments i assisteixen als partits dels seus germans. Són un equip al costat dels seus pares. Tots remen en la mateixa direcció amb el somni d’arribar al primer equip del Villarreal algun dia. Hi ha molts exemples en la història del futbol, com els exgrocs Jonathan i Giovani dos Santos, o les parelles de germans que són o han estat futbolistes professionals com Theo i Lucas Hernández, Thiago i Rafinha Alcántara, Saúl i Aaron Ñíguez, Frank i Ronald De Boer, Diego i Gaby Milito, Paolo i Fabio Cannavaro o Thorgan i Eden Hazard, entre d’altres. Els Agustina i els Royo també poden aconseguir-ho.

Compartir.