skip to content
“Entenem la decepció, però necessitem a la gent del nostre costat”
“Entenem la decepció, però necessitem a la gent del nostre costat”

Albiol ha reafirmat el compromís del planter i la voluntat que existeix per canalitzar una bona dinàmica

Raúl Albiol ha comparegut este dimecres davant els mitjans de comunicació per a analitzar l’actualitat del Villarreal CF. El capità s’ha pronunciat. El ‘3’ groc ha reafirmat el compromís del planter i ha subratllat la ferma voluntat de l’equip que existeix per acumular victòries.

“Ha sigut un inici difícil. És la veritat. Necessitem treballar i tindre paciència. Això és el que ens portarà a guanyar partits. És l’únic camí per a acostar-nos a la victòria. Ara tenim una setmana més per a preparar el partit de l’Alavés”, ha començat explicant Albiol.

El capità groc s’ha mostrat pròxim a l’afició i, a més d’entendre la seua decepció, ha destacat que per a l’equip és essencial el seu suport: “És normal que la gent no estiga contenta amb l’inici que ha fet l’equip. El club i l’afició són els pilars fonamentals. A la gent la necessitem del nostre costat i entenem la seua decepció. Només els dic que necessitem el seu suport, com han fet sempre”.

En este sentit, Raúl Albiol ha anat més enllà, demanant suport i reafirmant el compromís de tot l’equip. “A la gent li demanem confiança i suport. És fonamental que estiguen amb nosaltres. Ens ajudaran a ser forts en La Cerámica. L’afició alça partits. A vegades per empenyiment i suport, poden guanyar partits. I això és el que volem. Millorarem la dinàmica. Ho hem fet, però necessitem més perquè no ens està sent suficient. Que no dubten del compromís de l’equip, que estem ficats. Queda molt, és octubre. No cal tindre por. Només pensar en el pròxim partit”, va afirmar.

Quant a la situació, Albiol advoca per oblidar la classificació i centrar-se en el dia a dia. “La classificació de hui no val. La important és la de l’última jornada. No podem obsessionar-nos ara a mirar on estem. Això no portarà res bo. Hem de centrar-nos en guanyar partits, que és el que ens donarà punts. Per a guanyar, la clau és millorar i donar-li continuïtat al que estem fent bé. Ser dominants més de 60 minuts. Si ho aconseguim, guanyarem en confiança i les victòries arribaran”, va assegurar.

Seguint la filosofia que proposa Raúl Albiol, el pròxim escull del Villarreal CF és el Deportivo Alavés. “És un rival dur, que competeix bé i sap quina és la seua lliga. Té clar el seu objectiu i que sap que ha de sumar punts on siga. Nosaltres hem de preparar el partit i eixir a gaudir. Conscienciats que hem d’estar concentrats i fer un bon partit, però res més. No cal obsessionar-se. Només focalitzar a buscar el triomf”, va sentenciar.

Pots tornar a veure la roda de premsa de Raúl Albiol en el següent vídeo:

Compartir.