skip to content
“Ens ve fenomenal”
“Ens ve fenomenal”
||||||

Quique Setién lloa el treball dels seus jugadors després de la victòria davant l’Espanyol

L’entrenador del Villarreal CF, Quique Setién, ha enaltit la victòria aconseguida pels seus homes davant l’Espanyol (0-1) després d’un intens xoc: “Hem aconseguit una victòria que ens vindrà molt bé per al nostre estat d’ànim. Necessitem recuperar la confiança. Ho hem fet patint, però també hem tingut bastants ocasions. L’important és que hem sumat tres punts. Ens ve fenomenal per a treballar amb major optimisme i tranquil·litat”.

Un triomf patit segons Setién: “No és fàcil guanyar cap partit. Hi ha molta igualtat a LaLiga i per a guanyar cal saber patir. M’hauria agradat defensar millor amb pilota, però no ha pogut ser perquè l’Espanyol també ho ha fet bé. La victòria és el més important perquè ara l’estat d’ànim és positiu”.

L’equip continua assimilant els nous conceptes. “Per moments, l’equip m’ha agradat molt. Vam tindre la capacitat per a tindre la pilota, aconseguint arribar a dalt amb perill. Hem d’ajustar coses en la faceta defensiva. L’Espanyol ens va crear ocasions que hauríem d’evitar. Ho anirem ajustant a poc a poc”, analitzava Setién.

Finalment, l’entrenador del Submarí va recalcar que l’aturada mundialista li vindrà bé a l’equip: “L’aturada ens ve bé. És fonamental. Hi ha moltes coses que hem de parlar. Fins ara no hem pogut treballar en els entrenaments. Ha sigut una voràgine. No he tingut temps pràcticament per a res”.

Compartir.