Enfocats al Getafe
Enfocats al Getafe
||||||

Unai Emery adverteix de la importància del partit d’aquest diumenge a l’Estadi de la Ceràmica (16.15 hores)

Centrats en el pròxim partit. L’entrenador del Villarreal CF, Unai Emery, va reconéixer que la semifinal de la UEFA Europa League davant l’Arsenal il·lusiona a l’equip, però va advertir que primer han de jugar davant el Getafe un partit importantíssim (16.15 hores, Estadi de la Ceràmica): “El meu lema amb l’equip és pensar en la Lliga, aqueix és el dia a dia i el que t’ho dóna tot. La Lliga és el més important, és veritat que estem en semifinals de l’Europa League i aquest és un moment important per a tots, club i jugadors podem fer un pas més i hem de centrar els nostres esforços en això, però no puc oblidar la lliga. Estem apostant i jugant fort en aqueixa competició, és lògic que hem de donar un plus ací, això no ho podem negar”.

Per a Emery, la lluita per entrar en els llocs europeus serà aferrissada: “En la lliga estem prop dels objectius, però amb opcions de perdre’ls. Hi ha equips que s’il·lusionen a llevar-nos aqueixa plaça. Vénen de darrere i malgrat desactivar-los no arribem a deixar-los arrere. El partit de dijous ens condiciona, però hem de pensar en LaLiga també. Hem de testar bé als jugadors, veure com estan a nivell físic i muscular, però el diumenge hem de posar tot per a guanyar al Getafe”.

Quant a l’anàlisi del rival, Emery destaca el bon fer de l’equip madrileny: “El Getafe té el segell de Bordalás, un equip intens i que t’exigeix molt. En els últims partits s’han retrobat al seu nivell, amb un Ünal que vindrà motivat ací, i amb molt bons jugadors. Bordalás és un tècnic d’èxit, amb un gran rendiment, però que enguany els toca lluitar per la salvació. Però estan en això i buscant aconseguir-ho, els veig ara en un bon moment”.

Emery podria fer diversos canvis en l’onze titular per a refrescar a l’equip. “En els partits anteriors no vam poder guanyar amb la presència d’alguns jugadors que es mereixien aqueix premi, ja que treballen bé i no tenien aqueixes opcions de jugar. Ara pensem a guanyar, utilitzarem jugadors que poden tindre les seues opcions, però anem analitzar tot per a tindre un equip de garanties. Tenim un partit molt difícil, ells vénen frescos i necessitats, per la qual cosa necessitem el millor rendiment”, va finalitzar.

Per a veure la roda de premsa completa de Unai Emery tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.