Endavant Xilxes es presenta aquest dilluns
Endavant Xilxes es presenta aquest dilluns

HOYOYO

La localitat castellonenca serà protagonista d’Endavant Provincia davant la SD Eibar

La localitat de Xilxes serà la propera protagonista d’Endavant Província, la iniciativa de promoció turística del Villarreal CF, en el partit contra la SD Eibar el proper diumenge 1 d’octubre (Estadi de la Ceràmica, 18.30 hores).

El tret d’eixida de la iniciativa serà l’habitual clínic de l’exjugador i representant institucional del Villarreal CF, Marcos Senna, amb les joves promeses de la localitat, que tindrà lloc aquest dilluns 25 de setembre a les 17.30 hores al camp Municipal l’Alter.

Endavant Província: el Submarí, amb el turisme provincial

El Villarreal CF, per iniciativa pròpia, vol ajuntar esforços i col·laborar per a impulsar l’activitat econòmica i cultural de la província a través de la iniciativa Endavant Província. El turisme és un dels motors bàsics de l’economia a Castelló, per la qual cosa el club vol col·laborar difonent els productes, esdeveniments i destinacions més representatives.

Per açò, l’entitat brinda tots els mitjans que estan al seu abast per a fomentar la promoció turística d’una població determinada en cada partit que es dispute a l’Estadi de la Ceràmica. D’aquesta manera, el club es converteix en ambaixador de la província en la màxima categoria del futbol espanyol, expandint encara més els seus horitzons amb la presència d’aficionats estrangers.

La setmana prèvia al partit, el ex futbolista groc Marcos Senna i cinc tècnics del futbol base es desplacen fins a la localitat promocionada per a impartir un clínic als joves. El club també posa a la disposició de cada municipi els seus diferents mitjans de comunicació oficials per a la promoció al llarg de tota la setmana, així com el vídeomarcador durant el partit.

El Villarreal CF ofereix un intercanvi d’entrades perquè els ciutadans de la població puguen gaudir del xoc en viu. A més, les autoritats de cada municipi formen part del dinar oficial de directives dels clubs, en la qual es degusten productes típics de la zona cuinats per un restaurador local. L’alcalde és un convidat de luxe i presideix en primera línia la llotja d’autoritats juntament amb els presidents d’ambdues entitats. 

Com a colofó, la banda de música municipal de la localitat també forma part de la festa del partit, ja que interpreta algunes peces en la prèvia i en el descans del partit a la gespa de l’Estadi de la Ceràmica.

 

Compartir.