Endavant Xilxes brilla davant l’Eibar
Endavant Xilxes brilla davant l’Eibar

HOYOYO

El partit a l’Estadi de la Ceràmica ha estat dedicat a aquesta localitat castellonenca

La localitat de Xilxes va ser protagonista durant el partit davant la SD Eibar disputat aquest diumenge a l’Estadi de la Ceràmica, gràcies a la iniciativa Endavant Província. Aquest projecte de l’entitat groga compleix ja tres temporades amb l’objectiu de promocionar el turisme a les diferents localitats que formen la província castellonenca. Els 300 aficionats desplaçats des de Xilxes i l’afició groga van gaudir del partit.

Les activitats van començar amb la celebració del dinar oficial de directives, en la qual el menú va anar a càrrec del Restaurant Ca Charly, que va servir plats típics del municipi de la Plana Baixa. Entre els comensals, va destacar la presència de l’alcalde de la localitat, José Martínez, que va gaudir del partit des de la llotja d’autoritats.

Dues hores abans que arrenqués el partit, va començar la festa a la ‘Fan Zone’, situada a la zona adjacent a l’Estadi de la Ceràmica. Allà, els xiquets s’ho van passar en gran en els diversos inflables instal·lats per a l’ocasió. A la ‘Fan Zone’ també es va instal·lar una carpa promocional turística amb informació sobre Xilxes.

Durant el descans del partit, es va emetre un vídeo promocional turístic sobre Xilxes al vídeo marcador de l’Estadi de la Ceràmica. Finalment, cal destacar que la banda de música Unió Musical Santa Cecília de Xilxes, dirigida per Gaspar Genovés, va desfilar sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica interpretant diverses peces abans i en el descans del partit davant la SD Eibar.

 

 
 
Compartir.