Endavant Xilxes arriba a l’Estadi de la Ceràmica
Endavant Xilxes arriba a l’Estadi de la Ceràmica

HOYOYO

Coneix el pla d’activitats dissenyat per al partit d’aquest diumenge davant la SD Eibar

Tot preparat per a una nova festa a l’Estadi de la Ceràmica. Gràcies a Endavant Província, Xilxes serà protagonista aquest diumenge en el partit entre el Villarreal CF i la SD Eibar (18.30 hores). La celebració es durà a terme abans i durant el partit mitjançant les habituals activitats i festejos. Al voltant de 300 aficionats de Xilxes presenciaran el partit en directe.

El Villarreal ha organitzat un seguit d’activitats perquè l’afició groga conega els encants i atractius turístics, gastronòmics i culturals d’aquesta localitat. La jornada festiva començarà amb la celebració del dinar de directives. Aquesta se celebrarà, a partir de les 14.30 hores, al Restaurant Entrelínies, situat a l’Estadi de la Ceràmica. Amb l’objectiu de potenciar la gastronomia local, el menú estarà a càrrec del Restaurant Ca Charly, la carta del oferirà plats típics d’aquest municipi. Està previst que l’alcalde de Xilxes, José Martínez, assisteixi al dinar de directives i també al partit des de la llotja d’autoritats.

Dues hores abans de l’inici del xoc, arrencarà la festa a la ‘Fan Zone’, situada a la zona adjacent a l’Estadi de la Ceràmica. Aquesta contindrà inflables perquè els més petits gaudeixin durant la prèvia del partit i també una carpa amb informació turística de Xilxes. Així mateix, a la plaça de l’Estadi de la Ceràmica seran presents els bombers del Consorci Provincial de Bombers de Castelló, que estaran conscienciant als aficionats en l’últim dia de la Setmana de Prevenció d’Incendis. L’objectiu d’aquest projecte és divulgar a la població coneixements que els permeten reconèixer els riscos que poden presentar-se en el seu entorn, transmetent les principals pautes de prevenció per evitar els incendis i en el cas que es produeixin per conèixer com pal·liar les conseqüències.

També dues hores abans del xiulet inicial començarà la prèvia a la seu de l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF amb un seguit d’activitats per als aficionats grocs.

Finalment, cal destacar que la Unió Musical Santa Cecília de Xilxes, dirigida per Gaspar Genovés, realitzarà dues desfilades sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica interpretant diverses peces abans i en el descans del partit davant la SD Eibar.

L’agenda del xoc d’aquest diumenge és la següent:

  • 14.30 hores: Dinar oficial de directives a la qual també assistirà l’alcalde de Xilxes, José Martínez, al restaurant Entrelínies de l’Estadi de la Ceràmica. El menú estarà a càrrec del Restaurant Ca Charly.
  • 16.30 hores: Inici de la Fanzone a la plaça situada davant de la façana del Fons Sud de l’Estadi de la Ceràmica.
  • 16.30 hores: La seu de l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF obrirà les portes per realitzar una sèrie d’activitats prèvies al partit.
  • 16.45 hores: Els bombers del Consorci Provincial de Bombers de Castelló conscienciaran als aficionats en l’últim dia de la Setmana de Prevenció d’Incendis.
  • 18.15 hores: Primera desfilada de la Unió Musical Santa Cecília de Xilxes, dirigida per Gaspar Genovés.
  • 18.30 hores: Començament del partit. Està previst que l’alcalde de Xilxes, José Martínez, assisteixi al partit a la Llotja VIP de l’Estadi de la Ceràmica.
  • 19.15 hores: Descans del partit. El vídeo marcador de l’Estadi de la Ceràmica oferirà un vídeo promocional turístic sobre Xilxes. A més, hi haurà un segon desfilada per la gespa a càrrec de la Unió Musical Santa Cecília de Xilxes, dirigida per Gaspar Genovés.
Compartir.