skip to content
Endavant Futbol Provincial ja és ací
Endavant Futbol Provincial ja és ací

ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal CF ha arribat a un acord amb 37 clubs castellonencs

Endavant Futbol Provincial ja està en marxa. L’acte de presentació de la nova iniciativa del Villarreal CF s’ha celebrat aquesta vesprada al ‘Champions Club’ del Madrigal i ha comptat amb la participació del vicepresident del club, José Manuel Llaneza, així com dels representants dels 37 clubs convinguts.

En l’acte de la signatura del conveni, obert als mitjans de comunicació, s’han explicat tots els detalls del projecte de col·laboració amb les categories de base dels clubs de la província (no a primers equips).

La durada del conveni és per a aquesta temporada 2015-2016 (renovable anualment per acord entre les dues parts). A més, gràcies a aquest acord, el Villarreal CF oferirà als clubs un servei d’atenció mèdica i aquests tindran un benefici econòmic pels jugadors que s’incorporin als equips de primera línia del futbol base del Villarreal CF.

A tot això cal afegir que el Villarreal CF lliurarà un pack de material esportiu bàsic i es realitzarà un programa de formació per als entrenadors dels clubs convinguts.

El Villarreal CF ha arribat a un acord de col·laboració amb els següents clubs de la província de Castelló: 

 1. ACD Benicense
 2. AAVV Rafalafena CF
 3. Alqueries CF
 4. Andiamo Vila-real CF
 5. CF At. Burriana-Salesianos
 6. Burriana FB
 7. CD Almazora
 8. CD Betxí
 9. CD L’Alcora
 10. CD Salesianos Burriana
 11. CD Segorbe
 12. CD Vall d’Alba
 13. CD Vinromà
 14. CF United Vinaròs
 15. CE Xilxes
 16. CF Alcalá
 17. CD Semprerapid
 18. CF Costa Azahar de Castellón
 19. CF Joventut Almassora
 20. CF L’Alt Maestrat Promeses
 21. CF Platges de Moncofa
 22. CF Racing Onda
 23. CF Villafamés
 24. Club Almenara Atletic
 25. Club La Vall
 26. EF Benicató
 27. Esportiu Vila-real
 28. Vinaròs ETS FC
 29. Huracán de Castellón
 30. CF Jubelama de Castellón
 31. La Vilavella CF
 32. Moncofa FC
 33. Nules CF
 34. Renomar Els Ports FC
 35. UD Vall de Uxó
 36. CD Altura
 37. CD Benicarló

 

Llaneza: “És un acord històric i únic en tota Espanya”

Durant la presentació de la signatura, el vicepresident José Manuel Llaneza, va destacar l’enorme importància d’un acord que permetrà ajudar a més de 6.500 futbolistes: “És un acord històric tant per al Villarreal com per al futbol provincial. És un acord, crec, únic en tota a Espanya, i estem molt orgullosos que s’hagen sumat tants clubs. Amb el conveni, els clubs tindran els millors serveis possibles. No hi ha lletra xicoteta. Creiem que el futbol amateur és molt important i per açò anem a apostar per ell. A Castelló hi ha quasi deu mil jugadors federats i el Villarreal, amb el seu suport, podrà controlar a més de 6.500, la qual cosa suposa més de quatre-cents equips repartits en 37 clubs de tota la província de Castelló”.

 

Compartir.