‘Endavant Cátedra’, en El Madrigal
‘Endavant Cátedra’, en El Madrigal

VILLARREAL CF

L’acte de presentació es realitzarà el pròxim 7 de juliol a les 9.30 hores 

El pròxim 7 de juliol a les 9.30 hores es presentarà en la sala de premsa de El Madrigal la nova iniciativa ‘Endavant Càtedra Villarreal CF de l’Esport’, un acord que estreny encara més el vincle entre el Villarreal CF i la Universitat Jaume I de Castelló i en el qual els esportistes seran els principals beneficiats amb l’increment d’ajudes econòmiques per part del club.

El president del Villarreal CF, Fernando Roig, i el rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, seran els encarregats d’explicar els detalls d’aquest acord davant els mitjans de comunicació i els assistents, entre ells els alumnes del curs de ‘Màrqueting esportiu: noves oportunitats davant nous reptes’ que se celebrarà en l’estadi groc entre els dies 7 i 9 de juliol. Aquest acord ja es va fer públic a mitjan maig de 2015, però encara no s’havia presentat oficialment.

La relació entre el Submarí i l’UJI va començar de forma oficial en 2012, amb una aportació inicial de 10.000 euros per part del club (15.000 en 2014), a més de col·laboracions en diferents àrees (comunicació, recerca, docència, entre altres). El nou projecte ‘Endavant Càtedra Villarreal CF de l’Esport’ augmentarà la partida a 35.000 euros a la UJI, dels quals 20.000 seran per a les beques dels esportistes i 15.000 es destinaran per a la formació, recerca i divulgació de la UJI en l’esport.

A més, en el comunicat del projecte el pròxim dia 7 de juliol a les 9.30 hores, es comentaran no solament els aspectes que concerneixen a aquest període lectiu sinó també la voluntat del Submarí per ajudar en els pròxims anys.

Compartir.