Endavant Almenara, protagonista davant el Getafe
Endavant Almenara, protagonista davant el Getafe

HOYOYO

Coneix el pla d’activitats preparat per al duel d’aquest dissabte a l’Estadi de la Ceràmica

La localitat d’Almenara serà protagonista en el partit d’aquest dissabte entre el Villarreal CF i el Getafe CF a l’Estadi de la Ceràmica (20.45 hores) gràcies a la iniciativa Endavant Província. A més, el club i l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF (APV) han preparat un seguit d’actes per a la prèvia i el descans del emocionant partit.

Més de 300 veïns d’Almenara presenciaran el xoc convidats pel club i l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara, dirigida per Miguel Bautista Fortuny, interpretarà diverses peces sobre la gespa de l’Estadi de la Ceràmica.

La jornada començarà amb el dinar de directives, que estarà a càrrec del Restaurant La Cope de Vicente Navarro, i que se celebrarà al Restaurant Entrelínies del feu groc. Al dinar hi assistirà l’alcaldessa d’Almenara, Estíbaliz Pérez.

Més tard, a les 18.30 hores, l’APV cita a tots els seguidors grocs que ho desitgen a la plaça de l’Estadi de la Ceràmica per rebre l’autobús de l’equip amb bufandes i banderes.

A les 18.45 hores començarà l’activitat a la ‘Fan Zone’ instal·lada a la plaça de l’Estadi de la Ceràmica, amb la celebració d’una nova edició del Torneig ‘3×3 Groguet’. En aquesta ocasió participaran els equips del CD Altura, CF Alcalà i ACD Peníscola.

L’agenda d’aquest dissabte és la següent:

  • 14.30 hores: Dinar oficial de directives.
  • 18.30 hores: Rebuda a l’autobús de l’equip organitzat per l’APV.
  • 18.45 hores: Inici de la Fan Zone, amb la celebració del Torneig 3×3 Groguet. Hi participaran els equips del CD Altura, CF Alcalà i ACD Peníscola.
  • 20.00 hores: Primera desfilada de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara.
  • 20.38 hores: Espectacle de llums i so per anunciar l’onze inicial groguet.
  • 20.40 hores: Foto dels guanyadors del torneig 3×3 Groguet amb l’onze inicial del Villarreal CF.
  • 20.45 hores: Inici del partit Villarreal CF-Getafe CF.
  • 21.30 hores: Segon desfilada de l’Associació Musical Santa Cecília d’Almenara.
Compartir.