skip to content
Els talents Wanda tornen a Vila-real
Els talents Wanda tornen a Vila-real

VILLARREAL CF

Els joves futbolistes es reincorporen per continuar amb la seva formació

Un nodrit grup de 17 nens del Projecte Wanda del Villarreal CF ja han arribat a la Ciutat Esportiva després de les vacances. Els joves futbolistes es reincorporen per continuar amb la seva formació, dins de la iniciativa que el Submarí manté amb el grup Dalian Wanda des de fa cinc anys. Han arribat ja tan sols 17 dels 21, ja que quatre d’ells es troben concentrats amb la Selecció de la Xina per a la disputa de la Copa d’Àsia i es reincorporaran a la disciplina groga més tard.

Els nens s’integren completament en l’estructura del Submarí -entrenaments, classes, formació i competicions- i conviuen a la residència de futbol base de les instal·lacions de Miralcamp al costat de més d’un centenar de joves promeses.

El projecte Wanda

Al desembre de 2010, el Villarreal va subscriure un conveni de col·laboració amb el grup Dalian Wanda Group Corporation Ltd, en coordinació amb el govern central xinès i el Ministeri d’Esports, pel qual el Submarí participa activament en el procés de transformació del futbol xinès.

Per entendre l’acord, cal destacar que hi ha un interès d’Estat per part de la Xina per potenciar el futbol dins del país i de situar-lo al lloc que mereix. En futbol, ​​Espanya és un país admirat per la Xina i sinònim de qualitat. Així, i per tal de fer créixer el futbol base xinès, el grup Wanda va encarregar a GreatGate-Zertior el desenvolupament d’un projecte de millora dels joves talents futbolístics xinesos, que seran enviats cada mes d’agost a Espanya per formar-se i constituir a futur l’eix de la Selecció Xina.

Compartir.