skip to content
Els Special Olympics des de dins
Els Special Olympics des de dins

HOYOYO

El Villarreal CF va participar amb dos equips EDI en l’última edició del torneig

Una experiència inoblidable. El Villarreal CF va participar amb dos dels seus tres equips EDI (Escola de Discapacitats Intel·lectuals) en l’última edició dels Special Olympics que es va dur a terme el passat cap de setmana a la Ciutat Esportiva PAMESA Ceràmica.

El resultat va ser el de menys, ja que l’organització va ser de nou tot un èxit. Centenars de persones van gaudir del torneig en el qual van participar equips arribats des de tots els racons d’Espanya. En total, van jugar 14 equips de vuit comunitats autònomes (Andalusia, Aragó, Balears, Castella i Lleó, Ceuta, Extremadura, Madrid i Regió de Múrcia) i sis equips de la Comunitat Valenciana (Fundació Espurna, CD UNITTS, FCV Llevant UD, València CF DI i dos equips del Villarreal CF EDI). Dividits en diverses categories, els conjunts van ser disputant partits durant tres dies magnífics. Divendres es van disputar les preliminars, dissabte la fase de grups i el diumenge les grans finals. Tots van guanyar, ja que tots els participants van tenir medalla pel seu esforç.

El lema de Special Olympics resa el següent: “Vull guanyar, però si no ho aconsegueixo deixeu-me ser valent en l’intent”.

Villarreal CF TV el va viure des de dins, compartint moments únics amb un dels dos equips EDI del club. Per comprovar-ho només cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix la foto principal.

Compartir.