skip to content
Els nous groguets fitxen per ASISA
Els nous groguets fitxen per ASISA
||||||

Johan Mojica, Kiko Femenía, Jose Morales, Pepe Reina i Jorge Cuenca han rebut la targeta del partner mèdic del Villarreal CF

Els nous jugadors del Villarreal CF Johan Mojica, Kiko Femenía, Jose Morales, Pepe Reina i Jorge Cuenca han rebut la targeta sanitària d’ASISA, partner mèdic del club, en un acte celebrat a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza, al qual van assistir per part d’ASISA el Dr. Javier Gómez-Ferrer, conseller i delegat de la companyia a Castelló; i el gerent provincial, César Gozalbo.

ASISA és el proveïdor mèdic oficial del Villarreal Club de Futbol des de gener del 2016 i recentment s’ha renovat el seu vincle per tres anys més. Com a proveïdor mèdic oficial, ASISA s’encarrega de l’assistència mèdica i sanitària de la primera plantilla del Vila-real CF, els seus equips de futbol base i empleats del club. La companyia posa a la seua disposició un ampli quadre mèdic i l’accés als últims tractaments i als avanços tecnològics i assistencials més innovadors en els àmbits de la prevenció, la salut, la nutrició i el benestar.

Compromís amb la promoció de l’esport

Aquest acord s’emmarca en els principis corporatius d’ASISA, que manté com una dels seus senyals d’identitat més recognoscibles un compromís sòlid amb el mecenatge i el patrocini de multitud d’activitats socials, culturals i esportives.

Per això, l’asseguradora manté un fort vincle amb el foment de l’educació i els hàbits de vida saludables. Aquest compromís es materialitza a través del suport i el patrocini a diferents organitzacions i clubs esportius, amb l’objectiu de la promoció de l’esport des de la base i el suport a joves esportistes.

Els valors que ASISA vol transmetre i promoure entre els joves a través d’aquests patrocinis esportius són el treball en equip, la competitivitat, la superació personal i la constància.

Compartir.