Els fruits de l’esforç
Els fruits de l’esforç

HOYOYO

Roger Riera ressalta l’excel·lent estat de forma que travessa el Mini Submarí

El defensa del filial Roger Riera ha comparegut en sala de premsa per repassar l’excel·lent moment que està vivint el Villarreal B: “Estem en un gran moment. Competint al màxim i millorant jornada a jornada. És el camí a seguir. Ens vam quedar a escassos segons d’assolir sis victòries consecutives, assoliment que és molt complicat, però que vam fer mèrits per aconseguir-ho”.

A més, el defensa català va exalçar el “gran nivell” i el “compromís” amb el que entrenen els integrants del Mini Submarí. “La clau del bon moment és el treball i l’esforç diari de tot l’equip. Tots entrenem al màxim i ens autoexigim molt. Som un grup jove, però en el que tots van a una”, manifesta.

Finalment, Roger Riera ha posat el focus en el proper partit del filial ‘groguet’: “Ens enfrontem davant d’un dels rivals més forts de la categoria. L’Atlètic Balears està en un bon moment, ve de guanyar els seus últims partits. Esperem que la nostra afició ens acompanye i ajude a treure els tres punts”.

Per veure les declaracions de Roger Riera només cal clicar a la pestanya de vídeo situada just baix de la fotografia principal.

Compartir.