El Villarreal Sub-23, a 11 metres de la final

VILLARREAL CF

El Submarí va caure en els penals, després d’empatar el xoc de semifinals de la Premier davant l’Arsenal (2-2)

El Villarreal Sub-23 es va quedar a només 11 metres de la glòria. El combinat de la #CanteraGrogueta va empatar davant l’Arsenal FC a l’Emirates Stadium (2-2), però va acabar caient a la tanda de penals (5-4).

Va ser el debut de Salem A l’Dawsari amb la samarreta del Villarreal. El migcampista saudita va ser titular amb el dorsal 7 a l’esquena i va deixar detalls de classe sobre l’impecable gespa de l’estadi ‘gunner’.

L’equip groc va eixir un poc dubitatiu, el que va provocar que els anglesos marquessen fins a dues vegades. Primer va ser Jonh-Jules el que va aprofitar una pilota perduda en l’àrea després d’un aldarull per afusellar Josele (1-0, m. 8), mentre que més tard Gilmour va transformar un penal comès per Lozano (2-0, m. 19 ).

Només un minut més tard tot va canviar. Dalmau va aprofitar un error de Iliev i va donar vida als grocs (2-1). El Villarreal Sub-23 es va anar cap amunt i va començar a dominar amb claredat. De fet, va aconseguir l’empat abans del descans. Enric Franquesa va disparar amb duresa des del costat esquerre i la pilota va entrar a la porteria després de tocar en un contrari (2-2).

Salem Al Dawsari va tenir el 2-3 a les seues botes després d’una brillant jugada personal que no va acabar en gol per l’excel·lent intervenció de Iliev. El migcampista saudita va ser dels millors en un partit vibrant des del minut 1.

A la segona meitat hi va haver un intercanvi de cops continu, amb arribades a les dues porteries. Els grocs van tenir les millors ocasions, sobretot amb Mario González com a protagonista. El davanter burgalès no va encertar a l’hora de definir.

Amb 2-2 es va arribar al final del temps reglamentari, per la qual cosa es va haver de jugar la pròrroga de 30 minuts més. Sense gols en aquesta mitja hora, el pas a la final va tenir de decidir des del punt de penal. La loteria li va tocar a l’Arsenal, que no va errar cap llançament, mentre els grocs sí van fallar un.

Fitxa tècnica:

Arsenal Sub-23: Iliev; Osei-Tutu, Bola, Gilmour, Mavropanos (Olowu, m. 50), Medley, Amaechi (Fortune, m. 75), Willock, John-Jules, Da Silva i Dragomir (Balogun, m. 91).

Villarreal Sub-23: Josele; Miguelón (Quintillà, m. 89), Ramón Bueno, Juan ‘Ibiza’, Enric Franquesa; Salem, Lozano (Chuca, m. 67), Imanol, Pedrito; Dalmau (Rubén Mesa, m. 75) i Mario González.

Gols: 1-0. Min. 8: John-Jules. 2-0. Min. 19: Gilmour, de penalti. 2-1. Min. 20: Dalmau. 2-2. Min. 40: Enric Franquesa.

Penaltis: 5-4 a favor del Arsenal.

Àrbitre: Alan Young. Groga al local Osei-Tutu; així com als visitants Lozano, Imanol, Rubén Mesa i Quintillà.

Incidències: Partit corresponent a les semifinals de la Premier International Cup disputat a l’Emirates Stadium de Londres.