El Villarreal segueix de la mà d’Herbolario Navarro
El Villarreal segueix de la mà d’Herbolario Navarro

El club amplia la seua vinculació amb el comerç ecològic, que tornarà a ser el seu proveïdor oficial d’alimentació

El Villarreal CF ha renovat el seu acord de col·laboració amb Herbolario Navarro. D’aquesta manera, l’entitat valenciana seguirà lligada al Submarí una temporada més, sumant així l’octava com a proveïdor oficial d’alimentació del club durant la present campanya 2023/24. A la signatura del renovat acord, han acudit el director dels Serveis Mèdics i director nutricional del Villarreal, Héctor Usó i la directora de Màrqueting d’Herbolario Navarro, Carolina Girbés.

Així, l’herbolari continuarà cuidant de la salut dels futbolistes amb els seus productes multivitamínics i suplements nutricionals. Aquesta aliança, que va començar fa ja quasi una dècada, suposa una gran aposta per a l’entitat i simbolitza el ferm compromís que té la mateixa amb l’esport valencià segons José Navarro, director general d’Herbolario Navarro.

Els suplements dietètics i l’alimentació natural i ecològica són claus per a tots els esportistes, especialment per a l’esport d’elit. El Villarreal CF i el seu equip mèdic estan molt compromesos amb la salut i el rendiment dels seus jugadors, considerant l’alimentació natural i ecològica com un dels pilars fonamentals, tractant sempre d’inculcar en els jugadors una cura de la salut des d’una perspectiva natural i conscient.

Més informació sobre Herbolario Navarro

Herbolario Navarro és una entitat ecològica fundada en 1771 i que, des de llavors, no ha deixat d’evolucionar, per a adaptar l’herbodietética i els productes naturals a les necessitats de cada temps. Amb més de 250 anys de tradició, l’empresa s’ha expandit i ha passat de ser un xicotet herbolari de València a una xarxa de supermercats ecològics que compta amb botigues distribuïdes a Barcelona, Albacete, Alacant, Balears, Cantàbria, Castelló, Conca, Madrid, Múrcia, València, Valladolid, La Rioja i Biscaia.

L’empresa, que té el compromís amb la salut i el benestar com a motor que ha impulsat a l’entitat des de la seua fundació, comercialitza tot el necessari per a gaudir d’una salut natural, sempre amb la finalitat d’oferir productes de la major qualitat i amb totes les garanties per al consumidor.

Per a més informació sobre Herbolari Navarrés i compra en línia, visita el següent enllaç: https://www.herbolarionavarro.es/

Compartir.