skip to content
El Villarreal renova la Càtedra Endavant de la Universitat Jaume I
El Villarreal renova la Càtedra Endavant de la Universitat Jaume I

El club prolonga la seua vinculació fins a 2026 i incrementa 10.000€ la seua aportació anual, fins 60.000€, destinats majoritàriament a beques per a estudiants esportistes

El Villarreal CF ha renovat el conveni de col·laboració amb la Universitat Jaume I per als pròxims tres anys, incrementant 10.000 euros l’aportació anual fins als 60.000€, quantitat destinada a augmentar la dotació destinada a beques per a esportistes universitaris i concedir ajudes a la mobilitat dels esportistes d’elit en el marc acadèmic.

L’acord entre totes dues entitats ha sigut rubricat este dimecres pel president del Villarreal CF, Fernando Roig i la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón.

El Villarreal CF i la Universitat Jaume I han mantingut diverses col·laboracions des de fa més de dos dècades. No obstant això, la sinergia entre totes dues institucions es va formalitzar en 2015 amb el naixement del projecte Càtedra Endavant Villarreal CF de l’Esport, els objectius del qual són el foment de la formació i la investigació en l’àmbit de l’esport, la promoció de la pràctica i la competició esportiva a través de beques per a l’estudiantat universitari. A més de la convocatòria de beques i ajudes a la mobilitat dels esportistes d’elit, entre les activitats habituals de la Càtedra, destaca l’organització de congressos en matèria esportiva, cursos de formació a l’Escola de Formació Esportiva de l’UJI, la realització de projectes d’investigació sobre l’activitat física i esportiva i la difusió dels seus resultats en revistes científiques d’alt impacte, així com la celebració de manera conjunta d’altres activitats de caràcter formatiu o divulgatiu.

A través del projecte Endavant Formació, vessant del programa Endavant de RSC i sostenibilitat del club, el Villarreal CF impulsa l’educació i la formació a la nostra província, mantenint acords de col·laboració amb els dos centres universitaris de Castelló, l’UJI i el CEU, així com amb el centre d’educació secundària IES Miralcamp. El marc principal de treball d’estos acords està centrat principalment a impulsar el creixement dels esportistes estudiants així com la millora de la formació, investigació, difusió del coneixement i la innovació tant en l’àmbit social com esportiu.

Compartir.