skip to content
El Villarreal recolza de nou la Marató València
El Villarreal recolza de nou la Marató València
||||

El conseller delegat del club, Fernando Roig Negueroles, ha assistit a l’acte d’agermanament previ

El Villarreal CF tornarà a recolzar, un any més, la Marató València Trinidad Alfonso que celebrarà el pròxim 4 de desembre una especial edició. La número 42 de la mítica distància dels 42 quilòmetres, baix el lema ‘Marató de Maratons’.

Els principals clubs esportius d’elit de la Comunitat Valenciana han unit forces un any més en un acte de suport a la Marató València Trinidad Alfonso. L’agermanament, que va tindre lloc una vegada més en l’oficina ‘All in One’ de CaixaBank, marca oficial de la prova, va tornar a rebre a la família de la Marató amb la presència del conseller delegat del Villarreal CF, Fernando Roig Negueroles; Felipe Pulido, director comercial d’Empreses de CaixaBank en la Comunitat Valenciana; el president del Levante UD, Quico Catalán; el director corporatiu del Valèecia CF, Javier Solís; i el director de Relacions Institucionals del València Basket, Víctor Luengo. Per part de la prova, l’encarregat d’escenificar aquesta unió va ser Vicente Sanz, vicepresident d’SD Correcaminos, organitzadora de la carrera al costat del Ajuntament de València.

Fernando Roig Negueroles va voler desitjar “molta sort a tots els corredors i a l’organització perquè tot vaja molt bé en la carrera”. “Per sort, la Marató València ja no necessita cap per a ser un dels esdeveniments mundials més importants”, va afegir.

Com a símbol d’aquesta germanor, els quatre clubs van intercanviar samarretes personalitzades amb el nom de la prova, rebent també una làmina per a cada club de mans de la SD Correcaminos amb la llegenda que acompanya el lema d’enguany.

A més, CaixaBank, que aconsegueix cada any ser un dels clubs més nombrosos gràcies a la participació dels RunnersCaixaBank, que conjumina als empleats de l’entitat financera, també ha rebut el seu reconeixement per part de la Marató València.

Compartir.