skip to content
El Villarreal presenta la samarreta oficial del centenari
El Villarreal presenta la samarreta oficial del centenari

L’elàstica commemorativa ja està a la venda a la Tenda Online i a partir d’aquest dimarts a la Tenda Oficial del centre

El Villarreal CF ha presentat la samarreta oficial del centenari durant l’acte d’inauguració del centenari del club celebrat a l’Auditori de Vila-real. La presentació d’aquesta exclusiva samarreta s’ha dut a terme amb l’espectacle del famós freestyler ‘JaviFreeStyle’.

Aquesta elàstica commemorativa ja està a la venda a la Tenda Online. A partir d’aquest dimarts, es podrà comprar a més a la Tenda Oficial del centre de Vila-real.

La samarreta, elaborada amb la col·laboració de Joma, està inspirada en la que va vestir el Villarreal CF en el seu primer ascens a Primera Divisió i manté el color groc com a senyal d’identitat del club, acompanyat de detalls en blau celeste que contrasten sobre la base.

A més, en la part superior de l’esquena presenta un printing d’un submarí amb l’escut del club i la inscripció del 100 aniversari. Al seu torn, a l’interior del coll de la samarreta s’inclou una altra impressió en el mateix to amb l’evolució dels diferents escuts del club fins hui. Finalment, l’escut del Villarreal CF apareix brodat en la part frontal de la samarreta per a aportar un toc extra d’elegància.

Característiques tècniques de la samarreta

El producte de Joma està reconegut per la seua qualitat i les seues qualitats tecnològiques, que s’han aplicat en la samarreta del centenari de Villarreal CF. Per això, l’elàstica està fabricada en mescla de polièster i cotó, una combinació que es caracteritza per la seua suavitat i elasticitat, a més de tindre molt bona resistència i fàcil manteniment. De fet, les fibres de cotó contribueixen a l’evacuació de la suor, de manera que la samarreta es converteix en altament transpirable.

La llibertat de moviment està garantida gràcies a les mànegues tipus raglán. En eliminar les costures de la zona dels muscles, tots els moviments es realitzaran de forma més dinàmica i còmoda.

A això també contribueix el sistema FLATLOCK de costures planes, que evita rascades i irritacions molestes en la pell dels futbolistes.

Compartir.