skip to content
El Villarreal llança ‘100 anys de pel·lícula’
El Villarreal llança ‘100 anys de pel·lícula’

El documental del centenari s’emetrà gratuïtament en Cines Sucre de Vila-real

El Villarreal CF ha presentat el documental oficial del centenari, 100 anys de pel·lícula, en un acte celebrat en la nova sala de premsa de l’Estadio de la Cerámica. En este renovat espai, s’ha emés un xicotet teaser com a avançament de l’audiovisual, que es projectarà gratuïtament en Cines Sucre de Vila-real després d’aconseguir un acord amb les sales de cinema de la ciutat.

El Villarreal CF i Cines Sucre han confirmat que projectaran quatre sessions de 100 anys de pel·lícula en les següents dates (cada sessió constarà de 120 entrades):

  • Divendres 22 de desembre, a les 22.10h
  • Dissabte 23 de desembre, a les 20.05h
  • Dilluns 25 de desembre, a les 22.10h
  • Dimarts 26 de desembre, a les 22.10h

Per a poder gaudir del documental, els seguidors grocs hauran de recollir la seua entrada al cinema de manera gratuïta i fins a esgotar existències a la Tenda Oficial de l’Estadio de la Cerámica, els horaris de la qual els pròxims dies són els següents:

  • Dimecres 20 de desembre: 13.30 a 21.30h
  • Dijous 21 de desembre: 11.00 a 19.00h
  • Divendres 22 de desembre: 10.00 a 18.00h

El documental oficial del centenari relata, des de dins i a través de les veus de més de mig centenar de protagonistes, els passatges més destacats de la història del Villarreal CF. Amb tot detall i curioses anècdotes de diverses etapes, repassa els moments més emocionants i aprofundix en els personatges més significatius dels 100 anys de vida del Submarí Groc.

El llançament d’esta peça audiovisual va ser un dels eixos de l’acte de clausura del centenari, al costat de la presentació del llibre i un emotiu homenatge als expresidents del club. A més de l’emissió del teaser, el periodista Javi Mata, director del documental, va comparéixer públicament, acompanyat per Guille Ortega, realitzador de la pel·lícula.

Compartir.