El Villarreal homenatja als olímpics de Endavant
El Villarreal homenatja als olímpics de Endavant

625f9d1bdf77e1f88dfe14588730f66b

El club destina 50.000 euros en beques individuals per als atletes del Platges que estaran a Rio

El Villarreal CF ha volgut retre homenatge a tots els olímpics i paralímpics del projecte Endavant Esports –que agrupa a quasi de 10.000 esportistes de la província en les seues diferents variants- en un acte presidit per Fernando Roig i que va comptar amb una nodrida representació dels atletes que estaran en els Jocs de Rio de Janeiro 2016. A més, el jugador del primer equip Denis Cheryshev, va exercir com a gran ambaixador groc del primer equip.

Durant la seua intervenció, el president Fernando Roig va voler desitjar la millor de les sorts a tots els esportistes participants: “El que més té, és el que ha de compartir-ho amb els altres esports. El Villarreal pensa en clau de futbol, però part dels seus recursos es destinen a molts altres esports. Cal recompensar el vostre esforç i estar en una olimpíada és una cosa molt gran. Guanyar és més complicat, però poder participar ja és alguna cosa històric. Per açò no dubte del vostre esforç que ho donareu tot i solament em queda desitjar-vos molta sort i que gaudiu d’una experiència tan gran com són uns Jocs Olímpics”.

A més, esportistes com Pablo Herrera, Pablo Torrijos i Bruno Hortolelano van explicar el que suposa poder competir en uns Jocs Olímpics. Hortelano, en aquest sentit, va destacar el “enorme orgull que suposa poder representar al teu país”. Per al velocista, “comptar amb el suport del Villarreal suposa una vertadera espenta per a nosaltres, per açò vull agrair tot aquest suport que ens brinda el club”.

Endavant Esports: un projecte de suport amb deu mil cares

El projecte Endavant Esports va nàixer en 2004 per a impulsar el desenvolupament de l’esport de la província de forma tant econòmica com a esportiva i en 2008 va viure un punt d’inflexió amb les beques per als participants dels Jocs Olímpics de Pequín. La temporada passada, el Villarreal CF va invertir més de 720.000 euros en tota la iniciativa Endavant Esports.

En l’actualitat, Endavant Esports compta amb una desena de clubs patrocinats de diferents disciplines (CA Platges de Castelló, CD Roda, CF Primer Toc, Amics del Bàsquet, CV l’Illa-Grau, CV Mediterrani, CV Grau Castelló, Peníscola FS Rehabmedic, Acte-Real Moldeazul i CD Handbol Castelló), cinc esportistes (Pablo Herrera, Roberto Bautista, Sebastián Mora, Pablo Torrijos i Sara Sorribes) i 42 clubs de futbol, als quals s’han realitzat més de 2.000 proves cardiològiques per a prevenir possibles dolències.

El Villarreal destina 50.000 euros a beques individuals per als atletes del Platges

A més, el club també va anunciar un pla de 13 beques individuals per als atletes del Club Atletisme Platges de Castelló que participaran en les olimpíades brasileres i per a les quals el club ha destinat un total de 50.000 euros que ajudarà poder competir amb les màximes garanties.

Els esportistes que podran gaudir de les beques són Bruno Hortelano (100 i 200 metres), Pablo Torrijos (triple salt), Daniel Andújar (800 metres), Francisco Argila (50 km marxa), Frank Casañas (llançament de disc), Javier Cienfuegos (llançament de martell), Yidiel Contreras (110 metres barres), Álvaro Martín (20 km marxa), Lois Maikel Martínez (llançament de disc), Concha Montaner (salt de longitud), Patricia Sarrapio (triple salt), Julia Takacs (20 km marxa) i el paralímpic Abdel Ait (marató).

Compartir.