El Villarreal finalitza en quarta posició
ACF FOTOGRAFÍA

El Villarreal cau davant el Valencia (2-1) i finalitza quart en La Liga Promises

L’Aleví A del Villarreal va posar fi a la seua participació en la XXII edició del Torneig Nacional Pamesa La Liga Promises després de caure davant el Valencia per 2-1 en el partit que va decidir al tercer classificat del campionat. Els grocs van gaudir de nombroses ocasions, però no van poder superar a la gran saga valenciana i van finalitzar el torneig en un meritori quart lloc.

El partit va començar amb un ritme frenètic. En la primera jugada ofensiva del Villarreal, el porter ‘che’ va haver d’emprar-se a fons per a realitzar tres parades seguides de mèrit i evitar el primer tant.

El marcador es va inaugurar solament un minut més tard, quan el davanter valencianista, Andrés, va realitzar una gran rematada de cap i va avançar al Valencia. No obstant això, tan sol un minut després, el ‘8’ groc, Rodrigo, va restablir l’empat en l’electrònic després de caçar un rebuig en l’àrea valencianista.

La segona part també va començar amb molta activitat. En el minut 21, Adrián va tornar a posar al València per davant amb una gran rematada de cap davant la qual Héctor no va poder fer res.

Les contínues ocasions del Villarreal no van ser suficients i van ser repel·lides per la saga valencianista que va evitar que els grocs restabliren l’empat. Al final, victòria per 2-1 per als del Valencia i una meritòria quarta posició en el torneig per al Villarreal.

El pròxim repte per a l’equip entrenat per Guillermo Oriol serà participar en Barranquilla (Colòmbia) en la II edició del Torneig Internacional La Liga Promises que es disputarà del 25 al 28 de juny.

2-Valencia: Víctor; Jesús, Héctor, Andrés, Adrián, Rafael i Rubén. També van jugar: José Emilio, Mario, Alonso i Izan. Entrenador: Alfredo Ramos.

1-Villarreal: Nacho; Sergio Fernández, Javier, Rodrigo, Sergio, Jordi, i Nacho Vila. També van jugar: Héctor, Marcos, Miquel, Jorge i Joan. Entrenador: Guillermo Oriol.

Gols: 1-0: Andrés (min. 2). 1-1: Rodrigo (min. 3). 2-1: Adrián (min. 21).

Àrbitre: Manuel Pérez Lima.