El Villarreal Femení i Levante Las Planas signen taules (0-0)

El conjunt dirigit per Sara Monforte no va trobar el gol en un partit molt igualat davant el conjunt català

El Villarreal Femení, després d’aconseguir una victòria vital per als seus interessos davant el Alhama CF ElPozo, va sumar el seu quart punt consecutiu en empatar davant un altre rival directe com és el Levante Las Planas (0-0). D’aquesta manera, les groguetes continuen fent passos avant i aconsegueixen allunyar-se dels llocs de descens.

La primera oportunitat clara del partit va ser per a l’equip de Sara Monforte en el minut 13. Sheila s’escapava del seu parell, Júlia Mora, per a fer-se amb una pilota aèria, però el seu tret es va estavellar contra el pal. Tan sols un minut després, el Villarreal Femení va tindre una altra oportunitat per a obrir la llanda en el Mini Estadi. No obstant això, el tir de Fatou Kanteh va ser detingut per Doris Bačić.

Just quan les groguetes semblaven tindre el control del partit, un error en defensa quasi els va costar el primer gol. De fet, Mari Paz Vilas es va trobar sola davant de Carmen Carbonell, però la portera groga va realitzar un paradón per a mantindre l’equilibri  en el partit. L’última oportunitat de la primera part va ser per a les grogues. Un servei de falta de María Llompart va trobar a Cristina Cubedo sola en l’àrea, però la cabotada de la defensa grogueta no va causar perill. Així, els dos equips es van anar al descans després d’una primera part amb diverses ocasions, però sense gols.

En l’inici de la segona part, Kanteh va continuar causant perill per al Levante Las Planas. De fet, als cinc minuts, l’atacant es va escapar per la banda esquerra, cedint la pilota a Albeta. La jove lateral va posar un centre perfecte, però la poderosa volea de Tere Morató va acabar passant per damunt de la porteria de l’equip català.

Amb el pas dels minuts, Monforte va introduir diversos canvis per a intentar decantar el partit a favor de les groguetes. Van ser Belén i Pancha Lara qui, segons després d’entrar, van crear una molt bona ocasió de gol. La passada de cap de la xilena va trobar a la davantera extremenya, que va ser derrocada per una defensa del Levante Las Planas. La pilota, sense amo en aqueix moment, va trobar a Pilar García, però, amb el Mini Estadi cantant quasi gol, l’àrbitre va xiular mans de Belén malgrat les protestes de la ‘7’.

Així doncs, malgrat els constants intents de les grogues, el partit va acabar sense gols. El pròxim partit del Villarreal Femení, corresponent a la jornada 23 de la Finetwork Liga F, serà el dissabte 25 de març, a les 16.00 hores, contra el Real Betis Balompié en la capital andalusa.

Villarreal Femení: C. Carbonell; Nerea, Soldevila, L. Mata, C. Cubedo, Albeta; Pilar García (m.88, I. Miguélez), M. Llompart (Cienfu, m.63); Tere (Estefa, m.63), Kanteh (F. Lara, m.82), Sheila (Belén, m.82)

Levante Las Planas: Bačić; N. Garrote, Berta Bou, Mora, Esther; Muth (Lina Yang, m.46), Mrabet; E. Julve, M; Mari Paz (Chikwelu R., m.64), L. Martínez (Okobi-Oke m.46); Irina

Àrbitra: Marta Huerta De Aza (C. de Tenerife). Groga a M. Llompart, Cienfu (Villarreal) i Muth (Levante Las Planas).

Incidències: artit corresponent a la jornada 22 de la Finetwork Liga F disputat en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza davant la presència de 200 espectadors.