El Villarreal es reivindica a La Ceràmica (4-1)
||||||

El Submarí goleja i s’agrada davant l’Elche per a alçar-se amb la primera victòria de lliga

El Villarreal va véncer a l’Elche CF (4-1) en l’Estadi de la Ceràmica amb una actuació col·lectiva formidable per a signar la primera victòria en LaLiga 21-22 després de meréixer-la en partits anteriors sense que arribara.

No va tardar a arribar el primer tant del Submarí. En el minut 5, Paco Alcácer va regalar una assistència llançant-se per una passada al buit que li va caure dins de l’àrea xicoteta i li va donar la passada de la mort a Yeremy, que no va desaprofitar l’oportunitat. El Villarreal, malgrat l’avantatge, no es va tirar arrere arran del matiner gol i va continuar creant perill llançant centres laterals a l’àrea de Kiko Casilla.

No obstant això, l’empat il·licità arribaria un quart d’hora després en el seu primer acostament mitjançant un míssil de Mojica imparable per a Sergio Asenjo. Així i tot, els homes d’Unai Emery van continuar creient en la seua idea de joc i posant en problemes a la defensa de l’Elche. El bon fer va tindre el seu premi i el Villarreal es va avançar de nou abans del descans amb un golàs de M. Trigueros, que va finalitzar una bona jugada col·lectiva en la qual també van participar Yeremy i Paco Alcácer. En l’últim minut de la primera meitat, Mandi, que no s’esperava que li caiguera aqueixa pilota en l’àrea, va tindre el 3-1 en les seues botes.

Durant el descans, Unai Emery va fer ús de la primera finestra de canvis introduint a Estupiñán per a. Pedraza, que havia vist una targeta groga en el primer període. Les escomeses pel costat esquerre van seguir de la mà de l’equatorià. Al quart d’hora de joc, va arribar el gol de la sentència. Danjuma es va quedar només davant de Casilla i va errar el primer tret, però li va caure el rebutge i aquesta vegada no va perdonar i va posar el 3-1 en el marcador. El Villarreal no va concedir ocasions al rival i va saber defensar l’avantatge mantenint la possessió de la pilota i agradant-se fins que Alberto Moreno va definir a plaer en el minut 93 per a deixar el 4-1 definitiu en l’electrònic.

El pròxim compromís de lliga del Villarreal tindrà lloc aquest dissabte, 25 de setembre, a les 21.00 hores en el Santiago Bernabéu enfront del Real Madrid.

Fitxa técnica:

Villarreal CF: S. Asenjo; Mario Gaspar, Pau, Mandi, A. Pedraza (Estupiñán, m.45); Parejo, Capoue, Trigueros (Coquelin, m.75); Yeremy (Moi Gómez, m. 53), Paco Alcácer (Dia, m.75) i Danjuma (Alberto M. m. 85).

Elche CF: K. Casilla; Roco, A. Barragán, Diego Glez; Josan, Fidel (Pastore m.64), Iván Marcone (Guti, m.64), Gumbau (Mascarell, m.64), J.  Mojica; Carrillo i Lucas (Benedetto, m.69).

Gols: 1-0. Min 5: Yeremy. 1-1. Min. 19: Mojica. 2-1. Min. 38: M. Trigueros. 3-1. Min. 60: Danjuma. 4-1. Min 93: A. Moreno

Àrbitre: Muñiz Ruiz. Va amonestar al local A. Pedraza i als visitants Fidel i Diego González.

Incidències: Partit entre el Villarreal CF i l’Elche CF, corresponent a la Jornada 6 de LaLiga, disputat en l’Estadi de la Ceràmica.