El Villarreal enamora amb una golejada davant el Levante (5-0)
||||||

El Submarí dona la benvinguda al 2022 amb una impressionant actuació dels pupils d’Emery

El Villarreal va donar la benvinguda al 2022 amb una impressionant golejada. Els grocs van derrotar al Levante (5-0) en una impressionant actuació coral dels homes d’Unai Emery, que ja sumen sis victòries de manera consecutiva. Guiat per un excepcional Gerard Moreno, que va marcar dos gols, el Submarí agafa velocitat de creuer cap a la zona noble de la taula.

El conjunt d’Unai Emery va iniciar l’any tal com el va acabar: a ritme de gols i espectacle. El Nadal no han minvat l’excel·lent estat de forma dels grocs, que van dominar la contesa davant un Levante UD que es va rendir a la superioritat del Submarí.

El Villarreal no es va caminar amb marrades i abans dels deu minuts de trobada ja manava en el marcador. Boulaye Dia va tornar a demostrar el seu talent com a golejador materialitzant, amb una rematada de cap, un excel·lent centre des de la dreta del sempre incisiu Samu Chukwueze.

Sense donar-li temps a la reacció, el Submarí tornava a colpejar al seu rival, que encara estava desencaixat per haver concedit el primer de la vesprada. Amb una rematada al segon pal, Pau Torres va traure rendiment a la pissarra d’Unai Emery enviant al fons de la xarxa un servei de cantó botat amb mestratge per Moi Gómez i prolongat pel capità Vicente Iborra.

El Villarreal enlluernava a la seua afició, que s’ho passava en gran amb les diableries de Gerard. Abans del descans, el davanter català ja va deslligar un parell de vegades l’ovació del respectable amb un parell de jugades d’autèntica estrela.

Per a emmarcar també va ser el golàs del ‘7’, que va fer pujar el 3-0 al lluminós. Després d’un parell de fintes en la frontal de l’àrea, Gerard es va endinsar pel carril del centre i, deixant de pedra a la saga granota, la va creuar al pal esquerre de la porteria. L’Estadi de la Ceràmica es posava novament als seus peus.

L’important avantatge que administrava el Villarreal no va donar peu a relaxacions en el conjunt d’Unai Emery. El Submarí va iniciar la segona meitat controlant el partit i amb la porteria rival entre cella i cella. No en va, als deu minuts del segon temps, Aitor va fer gala d’uns excel·lents reflexos en repel·lir un testarazo de Manu Trigueros en boca de gol.

En el minut 68, el meta levantinista va tornar a negar-li el gol al migcampista talaverà, que apareixia entre línies i, després de rebre una passada de Gerard, es va traure de la mànega un tret sec al segon pal. A la tercera aniria la vençuda per al ‘profe’. Manu Trigueros s’apuntava a la festa golejadora del Villarreal amb un obús des de més de 30 metres que resultava inassolible per a Aitor.

A deu minuts del final, Gerard Moreno -que ja s’ha acostumat a marcar els gols a parells- no va fallar a la seua cita amb el doblet. El tercer que converteix de manera consecutiva. El ‘7’ és, sense discussió, el jugador més en forma de LaLiga i un dels més determinants del món. Immediatament després del gol, Emery el va canviar. El públic es va alçar del seu seient per a acomiadar com es mereix al seu jugador més virtuós.

Els minuts finals també van oferir la participació de dos joves talents del Villarreal B. Nicolas Jackson i Carlo Adriano, que debutava en LaLiga, van gaudir de la golejada en el derbi autonòmic.

Amb quatre victòries consecutives en LaLiga, el Villarreal CF ja ocupa la huitena plaça del campionat domèstic en sumar 28 punts. Els d’Unai Emery miren cada vegada més de prop els llocs europeus.

Villarreal CF: Rulli; Serge Aurier, R. Albiol, Pau, Estupiñán; Iborra, M. Trigueros (m.84, Carlo Adriano), Moi Gómez (m.73, Alberto M.), Chukwueze (m.73, Yeremy); Gerard (m.80, Dani Raba) i Dia (m.80, N. Jackson).

Levante UD: Aitor Fdez.; Marc Pubill, Ruben Vezo, O. Duarte, C. Clerc (m.59, Franquesa); Radoja (m.59, Malsa), Melero (m.59, P. Martínez), Bardhi (m.78, Rober Pier), J.G. Campaña, De Frutos (m.78, Dani Gómez); i Roger Ms.

Gols: 1-0. Min 8: Dia. 2-0. Min 13: Pau. 3-0. Min 37: Gerard. 4-0. Min 74: M. Trigueros. 5-0. Min 79: Gerard.

Àrbitre: Hernández Hernández (Comité Canari). Va amonestar als locals Serge Aurier, Iborra i M. Trigueros i als visitants Bardhi i C. Clerc.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 19 de LaLiga entre el Villarreal i el Levante disputat en l’Estadi de la Ceràmica davant 13.462 espectadors.