skip to content
El Villarreal continua recolzant la Penyagolosa Trails
El Villarreal continua recolzant la Penyagolosa Trails
||||

Ahir es va celebrar el sorteig i els números amb dret a dorsal en la MiM són de l’1 al 75 i del 1475 al 2599

El Villarreal CF continuarà recolzant, un any més, a la prestigiosa Penyagolosa Trails. Aquest esdeveniment esportiu es posiciona com una cita ineludible per als amants del trail i una oportunitat única per a descobrir el patrimoni natural i cultural de la província, per la qual cosa el Submarí li brinda el seu suport de nou mitjançant el projecte Endavant Esports.

Penyagolosa Trails va donar ahir el tret d’eixida a l’edició de 2022 amb la presentació i ja tradicional sorteig celebrat en la Diputació de Castelló. La papereta extreta va ser la 1475, per la qual cosa els números agraciats per a participar en la MiM són de l’1 al 75 i del 1475 al 2599, mentre que en la CSP tots els preinscrits tindran opció a dorsal per a una edició que es disputarà del 22 al 24 d’abril.

Penyagolosa Trails ha tornat amb força després de l’aturada de 2020 provocat per la pandèmia. A l’octubre del passat any va celebrar la seua edició més esperada i ara ha registrat pràcticament 4.000 preinscripcions de 41 nacionalitats diferents i des de 44 províncies espanyoles. Unes xifres que tornen a mostrar el gran interès que desperta Penyagolosa Trails, un esdeveniment que és un referent del trail running a nivell nacional i internacional.

L’acte d’ahir el va dirigir el speaker Depa i va comptar amb la presència del president de la Diputació de Castelló, José Martí, la Delegada del Govern a Castelló, Soledad Ten, la Delegada del Consell, Eva Redondo, la Secretària Autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit, la diputada d’esports de l’administració provincial, Tania Baños o el representant de la Fundació Trinidad Alfonso, Dani Olmos, entre altres autoritats. A més, van ser presents els patrocinadors de la prova, cossos de seguretat que participen en l’esdeveniment com la Guàrdia Civil i el Consorci Provincial de Bombers, i també membres dels clubs col·laboradors.

El director de Penyagolosa Trails, Tico Cervera, va voler agrair el suport de tots els patrocinadors i també que milers de corredors i corredores hagin realitzat la seua preinscripció per a estar en la pròxima edició. Així, assenyalava que “a l’octubre vam tornar després de l’aturada imposada per la pandèmia i sentim de nou la màgia de les carreres de muntanya. Ara, volem que la de 2022 també siga una edició molt especial i per a això ja estem treballant intensament”.

L’acte d’ahir també va servir per a presentar l’espot oficial de Penyagolosa Trails 2022 i mostrar en públic la nova imatge que té com a eslògan “Trail ca’t be stopped”.

Dorsals solidaris i donació contra el càncer

El director de Penyagolosa Trails, Tico Cervera, també va fer lliurament ahir d’un xec de 1044€ a l’Associació Espanyola contra el Càncer. D’aquesta manera, l’organització ha tornat a donar un euro per finisher de l’última edició a aquesta causa.

D’altra banda, es van posar a la disposició dels corredors i corredores 15 dorsals solidaris, que es destinaran a l’organització Petjades De carrer.

Compartir.