skip to content
El Villarreal combateix el càncer de mama
El Villarreal combateix el càncer de mama

El club realitzarà diverses activacions per al Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama

El Villarreal CF es bolca en la lluita contra el càncer de mama. De cara al dijous 19 d’octubre, Dia Internacional de la Lluita contra el Càncer de Mama, el Villarreal realitzarà diverses activacions per a donar suport a esta important causa a través de la seua col·laboració amb l’AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer), emmarcat en el programa Endavant Solidaritat de Responsabilitat Social de l’entitat.

El club donarà a AECC Castelló dues samarretes signades pel Villarreal i el Villarreal Femení per a rifar-les entre els assistents a un sopar solidari organitzat per l’associació.

De la mateixa forma, el Villarreal Femení, representat per dues jugadores del filial, Marta Querol i Marta Ortells, serà present el dijous 19 d’octubre en la Plaça Major de Castelló, on es representarà un llaç humà en commemoració de l’assenyalada data i es llegirà un manifest. Eixe mateix dia, el Villarreal CF il·luminarà de rosa la façana de l’Estadio de la Cerámica per a visibilitzar la lluita contra esta malaltia.

A més, i de cara al cap de setmana, el capità del Villarreal lluirà un braçalet rosa en la seu partit enfront de l’Alavés, mentre que els membres del cos tècnic portaran un llaç en la seua indumentària.

Finalment, el Villarreal CF destinarà la graderia solidària del partit contra el Deportivo Alavés (diumenge, 22 d’octubre) a AECC Castelló, que disposarà de 100 entrades per a repartir amb finalitats solidaris.

20231017 EntrenamientoFem 002
Compartir.