skip to content
El Villarreal, Premi Excel·lències Turístiques 2015
El Villarreal, Premi Excel·lències Turístiques 2015
VILLARREAL CF

El conseller delegat del club, Fernando Roig Negueroles, ha recollit el guardó a Madrid

El conseller delegat del Villarreal CF, Fernando Roig Negueroles, ha recollit aquesta vesprada el guardó ‘Premis Excel·lències Turístiques 2015’ en un lliurament que s’ha celebrat a la fira internacional de turisme de Madrid, FITUR. El Villarreal CF ha estat premiat per la seva tasca en la iniciativa Endavant Província, que va néixer amb el clar objectiu de promocionar el turisme a la província de Castelló.

A la gala es van donar cita personatges destacats de la indústria turística i gastronòmica mundial, així com una gran selecció de premsa nacional i internacional acreditada a aquest important esdeveniment i que donen puntual cobertura d’aquest lliurament de premis.

Els ‘Premis Excel·lències’ van ser creats l’any 2005 pel grup de comunicació ‘Grup Excel·lències’, amb l’objectiu de fomentar l’excel·lència en diferents àmbits, tots ells relacionats amb el turisme i la cultura. Des de llavors s’han convertit en un referent per a tots aquells que estan involucrats en aquest important sector i desenvolupen la seva activitat sempre amb la meta d’aconseguir ser excel·lents. És un premi internacional en el qual s’ha guardonat a associacions de totes les parts del món.

Des que la iniciativa Endavant Provincia naixés la temporada passada, les localitats castellonenques promocionades a El Madrigal han estat Vinaròs, Onda, Peñíscola, la Vall d’Uixó, Burriana, Nules, Almassora, Vila-real, Benicarló, Segorbe, Navajas, Altura, Castellnovo, Betxí, Vilafamés, La Pobla Tornesa, Vall d’Alba, Cabanes, Borriol, Moncofa, Morella, Forcall, Cinctorres, Portell de Morella, Castellfort, La Mata de Morella, Todolella, Zorita del Maestrat, Olocau, Vallibona, Herbés, Villores, Palanques, Ares del Maestrat, Castell de Cabres, La Pobla de Benifassà, Vilafranca, l’Alcora, Oropesa, Torreblanca, Almenara, Les Alqueries, Artana, Ribesalbes, La Llosa, Eslida, Alcúdia de Veo, Sueras, Tales, Aín, Albocácer, Benasal, Catí, Culla, Tírig, Ares del Maestre, Torre de Embesora, Villar de Canes, Benicàssim, Alcalà de Xivert, La Salzadella, Santa Magdalena de Pulpis, Lucena del Cid, Atzeneta del Maestrat, Les Useres, Figueroles, Costur, Vistabella, Benafigos, Xodos, Sant Joan de Moró, Les Coves de Vinromà, La Serra d’en Galceran, Vilanova d’Alcolea, La Torre d’En Domènec y La Serratella.

Compartir.