El Villarreal CF presenta el llibre ‘Dies de Futbol’
El Villarreal CF presenta el llibre ‘Dies de Futbol’

HOYOYO

El club dóna suport a l’escriptor vila-realenc Luis Aleixandre dins de la seva iniciativa Endavant Cultura

El Villarreal CF continua apostant per la cultura amb el seu projecte Endavant. El club ha volgut col·laborar amb el llibre ‘Dies de Futbol’, escrit pel vila-realenc Luis Aleixandre, recolzant econòmicament la publicació de l’obra. L’acte de presentació s’ha celebrat a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva i ha estat encapçalat pel vicepresident José Manuel Llaneza i el mateix escriptor.

L’obra, que presenta en un mateix format el relat tant en castellà com en valencià, repassa la història recent del club groc des de les vivències i el prisma personal de l’autor vila-realenc. Una història fictícia d’un aficionat del Villarreal CF amb la qual es poden sentir identificats i representats els seguidors grocs.

Amb aquest suport, el Villarreal CF fomenta la passió pel Submarí i també la cultura, que és part de l’esperit d’Endavant. El llibre ‘Dies de Futbol’ ja està a la venda a les tendes oficials del club (també online) per tan sols 12 euros.

Finalment, cal recordar que el Villarreal CF aposta fermament per la cultura local amb suport als festivals de música FIB i Sansan Festival.

Compartir.