El Villarreal CF exporta el seu clínic a Melbourne
El Villarreal CF exporta el seu clínic a Melbourne

Se celebrarà del 8 al 12 d’abril al Kingston Heath Soccer Complex a Cheltenham

El Villarreal CF celebrarà a principis del mes que ve un clínic a Melbourne (Austràlia) des del dilluns 8 fins al divendres 12 d’abril. Serà la primera vegada que el Submarí Groc visite aquesta ciutat. El clínic tindrà lloc al Kingston Heath Soccer Complex a Cheltenham, Victòria i està dirigit a xiquets d’entre deu i setze anys.

Els participants es beneficiaran de la metodologia d’alt nivell del Villarreal que, juntament amb el sistema de vídeo anàlisi i l’entrenament tècnic individualitzat, serà un instrument que permetrà la millora individual de cada alumne.

Els joves no només tindran l’oportunitat d’aprendre dels coneixements dels entrenadors del Villarreal CF, sinó que a més quatre jugadors seran escollits per a una experiència única: un viatge d’una setmana a l’acadèmia del Villarreal CF a Espanya amb totes les despeses pagades.

El campus no només busca la millora dels jugadors, sinó que aspira a donar experiències i records que els duraran tota la vida, mentre s’ho passen genial jugant al seu esport favorit, el futbol.

Compartir.