El Villarreal CF es bolca amb CREIXEM
El Villarreal CF es bolca amb CREIXEM

HOYOYO

El club donarà part de la taquilla davant el Reial Madrid per a l’ampliació del centre a Vinaròs

El Villarreal CF torna a mostrar el seu costat més solidari. El club donarà part de la taquilla recaptada del partit davant el Real Madrid a l’Estadi de la Ceràmica (dijous, 3 de gener) a l’associació Creixem perquè aquesta puga ampliar el seu local a Vinaròs. Per comprar entrades per a aquest partit i col·laborar amb CREIXEM es pot visitar la següent secció del web oficial: ENTRADES VILLARREAL CF-REAL MADRID. Qui ho desitge també pot realitzar la seua donació al següent número de compte directament a CREIXEM: ES58 3174 5899 9120 3567 0617.

Creixem és un centre de desenvolupament infantil format per un grup de professionals que treballen de manera transdisciplinar per atendre les necessitats de xiquets d’entre 0 i 16 anys amb trastorns del neurodesenvolupament o risc de patir-los.

Els objectius del centre són proporcionar els suports necessaris, segons els interessos i característiques de cada xiquet i cada família per fomentar la seua integració i autonomia en els diferents àmbits de la seva vida (escolar, social, familiar…) millorant així la qualitat de vida de la família.

Situada a Vinaròs dóna cobertura a la zona nord de la província. L’alta demanda provoca que el seu local necessite una ampliació. Per això, el president de CREIXEM, Pedro García, no va dubtar ahir a fer una crida a la solidaritat de tots els aficionats.

El vicepresident del Villarreal CF, José Manuel Llaneza, va estar present a l’acte celebrat al Vinalab de Vinaròs. El directiu va assegurar que el club farà un esforç perquè el projecte es duga a terme. Això sí, també va demanar la col·laboració dels seguidors.

Després de l’acte, també es va dur a terme una nova trobada entre l’Infantil A del Villarreal i els usuaris de CREIXEM dins de la iniciativa Endavant Igualtat.

Per veure les millors imatges de la visita del Villarreal CF a centre de CREIXEM a Vinaròs només cal punxar en la pestanya de vídeo situada just baix de la foto principal.

Compartir.