El Villarreal C suma un meritori punt (1-1)

HOYOYO

El tercer equip groc iguala davant l’Atlètic Llevant en un partit d’anada i tornada

El Villarreal C va sumar un meritori punt davant el potent Atlètic Llevant en un partit d’anada i tornada en una i altra porteria. L’equip dirigit per Pere Martí va plantar cara a un rival cridat a acabar molt amunt a la taula i va aconseguir un empat gràcies a un cop de cap de Pepe Castaño a la segona meitat.

Després d’una primera part igualada i amb clares ocasions de gol, els gols van arribar al segon acte. L’Atlètic Llevant, entrenat per Paco López, es va avançar al marcador en un mortífer contraatac que va definir a la perfecció Quintana amb un xut col·locat al costat de la base del pal (0-1, m. 54).

En l’inici de la segona part va arribar l’ocasió més clara per als grocs que no va acabar en gol. Akale es va plantar sol davant Cárdenas gràcies a la seua velocitat, però el seu xut va anar al lateral de la xarxa.

L’empat definitiu va portar la signatura de Pepe Castaño. El central del Villarreal C va rematar de cap a la perfecció en el segon pal després d’una centrada de Nani des de la banda esquerra. El defensa li va donar potència a la pilota amb un impressionant cop de cap que va fer justícia.

El proper rival del Villarreal C serà el Torre Llevant fora de casa (horari encara per confirmar).

Fitxa tècnica:

Vilalrreal C: Josele; Andrei (Ivan, m. 72), Pepe Castaño, Sena, Nani; Migue, Lozano, Fran (Jack, m. 65), Akale; Leandro (Vila, m. 55) i Nikola.

Atlètic Llevant: Cárdenas; Alberto (Andreu, m. 86), Joel Cañaveras, Javi Ramírez, Aly; Quintana, Fran Manzana, El Hacen, Manu Viana (Joan, m. 78); Juan Delgado i Álex Cortell (Joel, m. 68).

Gols: 0-1. Min. 54: Quintana. 1-1. Min. 59: Pepe Castaño.

Àrbitre: Guijarro Colomer. Va amonestar amb targeta groga al local Leandro; així com als visitants Fran Manzana, El Hacen i Olmedo, aquest últim mentre estava a la banqueta visitant.

Camp: Mini Estadi de la Ciutat Esportiva.