El Villarreal C, sense premi davant l’Eldense
HOYOYO

El conjunt de Pere Martí va caure donant la cara davant el líder, que va anotar en el temps afegit (0-1)

El Villarreal C va perdre per la mínima davant el CD Eldense (0-1). El líder de la categoria es va emportar els tres punts al Mini Estadi amb un gol de cap en el temps afegit. Els grocs, que van competir durant els 90 minuts, van merèixer almenys puntuar en un xoc no exempt de polèmica. El col·legiat no va assenyalar dos possibles penals a favor del Submarí en els minuts 12 i 44.

La igualtat va regnar en els primers compassos del partit. El Villarreal C es va fer amb el domini de la pilota, intentant generar perill a través de llargues circulacions de pilota. El Eldense esperava enrere, buscant eixir al contraatac i confiant part de les seues opcions a la pilota parada.

La primera ocasió del partit la va tenir el conjunt visitant. Carlos va obrir cap a Chema, que escorat al costat dret, va penjar l’esfèric a l’àrea. Miguel va connectar una rematada que va marxar per dalt de l’arc defensat per Marc Vidal. Després de l’avís de l’Eldense, el Villarreal C va respondre amb un xut llunyà de Lozano, que va rebutjar un rival i va anar a córner.

Arribat l’equador del primer temps, el Villarreal C va fer un pas endavant, tancant el Eldense en el seu propi camp. A la vora del descans, el quadre blaugrana va poder obrir el marcador. Marc Vidal va repel·lir un potent cop de cap de Acosta. El rebuig li va caure a Rafeta, que va manar la pilota dins de la porteria. No obstant, el gol no va pujar a l’electrònic per posició antireglamentària.

Després del descans, va canviar el guió del partit. Tots dos conjunts van apostar pel joc directe. El Villarreal C i el Eldense van alternar diverses accions de perill. El combinat de Pere Martí va tenir a les botes de Nikola la seua millor ocasió. El montenegrí, des del cor de l’àrea, no va poder carregar el tret després d’una espectacular galopada des de la línia medul·lar.

Per la seua banda, el Eldense va tornar a trobar-se amb el Marc, que va salvar al seu equip aturant un perillós mà a mà. La successió de cops va continuar durant els últims compassos d’enfrontament. El partit va arribar al minut 90 amb tot per decidir. En el temps afegit, Clausi va rematar de cap a la xarxa una pilota penjada des de l’esquerra. El Vila-real C, sense temps per reaccionar, no va poder sumar davant el líder de la categoria.

El Vila-real C visitarà el proper cap de setmana, en la sisena jornada del Grup VI de la Tercera Divisió, al CD Castellón.

-Villarreal C: Marc; Migue, Jairo, Pepe, Nani; Lozano, Iván, Leandro, Edu (Jack, m. 79); Akale (Mou, m. 64) y Nikola (Joan, m. 77).

-CD Eldense: Chema; Manu, Axo, Acosta, Kike; Cristo, Chema Díaz, Carlos (Clausí, m. 53), Miguel (Toni, m. 45); Rubén (Murci, m. 86) y Rafeta.

-Gol: 0-1. Min. 90: Clausí.

-Àrbitre: Álvaro Rallo Estévez (Col·legi valencià). Va amonestar al local Lozano i al visitant Clausí.

-Incidències: Partit corresponent a la cinquena jornada del Grup VI de la Tercera Divisió entre el Villarreal C i el CD Eldense al Mini Estadi.