El Villarreal C recupera el somriure (3-2)

HOYOYO

El tercer equip supera el Torre Levante amb gols d’Andrei i Akale (2) i reprèn el camí del triomf

El Villarreal C va reprendre el camí del triomf gràcies a un complet partit davant el Torre Levante. Els grocs es van emportar els tres punts gràcies a un golàs d’Andrei i a un doblet realitzador del nord-americà Akale, l’últim des del punt de penal. El conjunt visitant, que sumava sis jornades sense perdre, no va poder sumar al Miniestadi malgrat les ‘dianes’ de Víctor Marco i Reyes.

El primer gol del duel va arribar al minut 23. Akale va obrir a la banda esquerra per Andrei, el ‘3’ va retallar cap a dins de l’àrea i va deixar anar un cop de dreta impossible per Paredes (1-0). Els grocs van anar creixent amb el pas dels minuts, però curiosament va arribar l’empat fregant el temps de descans. Víctor Marco va aprofitar una pilota perduda en l’àrea xicoteta per igualar de nou la contesa (1-1, m. 41).

El partit no va estar exempt de polèmica. Abans que acabés la primera part hi va haver un penal sobre Akale no assenyalat. El nord-americà va caure dins de l’àrea per una agafada de Kalle, però el col·legiat no ho va interpretar com a punible.

Res més iniciar-se el segon acte, una altra acció controvertida. Aquesta vegada, el xut d’Akale va impactar al braç d’un defensor quan portava camí del gol. De nou Andújar Raya no va assenyalar el punt fatídic.

El 2-1 es va produir al minut 57. Akale va robar una pilota dins l’àrea i va ajustar el seu xut amb l’esquerra a la base del pal. El partit s’encaminava. Més encara amb el 3-1, també de Akale. El nord-americà va ser objecte d’un clar penal per una entrada de Castell i aquesta vegada sí es va assenyalar la pena màxima. El mateix Akale va transformar el llançament des dels onze metres (m. 62).

El partit semblava controlat, però el Torre Levante li va posar emoció als minuts finals gràcies a un cop de cap de Reyes que va suposar el 3-2 a falta de 20 minuts per al final. El marcador ja no es mouria.

El proper partit del Villarreal C serà fora de casa davant el Paiporta CF.

Villarreal C: Ximo; Migue, Jairo (Pepe, m. 80), Nani, Andrei; Lozano, Iván (Nikola, m. 75), Fran, Akale; Mou (Jack, m. 56) i Villa.

Torre Levante: Paredes; Toni, Castell, Kalle, Víctor Marco (Unai, m. 68); Víctor García, Beni (Rafeta, m. 68), Tàrrega, Olcina; Reyes i Jaume (Yoni, m. 76).

Gols: 1-0. Min. 23: Andrei. 1-1. Min. 41: Víctor Marco. 2-1. Min. 57: Akale. 3-1. Min. 62: Akale, de penal. 3-2. Min. 70: Reyes.

Àrbitre: Andújar Raya. Va amonestar als visitants Castell i Reyes.

Incidències: Partit disputat al Miniestadi de la Ciutat Esportiva.