El Villarreal C goleja el segon classificat (6-0)

ACF FOTOGRAFÍA

El tercer equip groc s’imposa a l’Ontinyent en una exhibició de joc

El Villarreal C va golejar a l’Ontinyent per 6-0 en un espectacular partit del tercer equip groc entrenat per Carlos Pérez Salvachúa. El ‘C’ es mesurava al segon classificat del Grup VI de Tercera Divisió, però poc li va importar.

Des de l’inici del duel els grocs van ser molt superiors, encara que l’Ontinyent també va demostrar tenir homes molt perillosos, sobretot en atac. El 1-0 va arribar molt aviat, ja que al minut 3 Mario ja havia avançat els grocs amb un preciós xut amb la dreta des de fora de l’àrea.

A partir d’aquí els gols van anar arribant a poc a poc. Van brillar Mario i Raba amb un doblet cadascun, mentre que les altres dues ‘dianes’ les van signar Mathi, de cap en la primera pilota que tocava, i el davanter turc després d’una contra letal. Aquest Villarreal C enamora. L’equip de Carlos Pérez Salvachúa ja és quart a la classificació.

Villarreal C: Ximo; Genís, Ramón Bueno, Joan ‘Ibiza’, Javi Jiménez; Javi García (Cerem, m. 73), Morlanes, Raba (Mathi, m. 64), Belizón (Maldo, m. 59); Simó i Mario.

Ontinyent: Paredes; Abraham, Gimeno, Marc (Lluc, m. 67), Isaac; Víctor Fuentes, Paco, Juanan (Pereira, m. 67), Álex Chico; Ayo (Nando, m. 79) i Rafeta.

Gols: 1-0. Min. 3: Mario. 2-0. Min. 43: Raba. 3-0. Min. 62: Raba. 4-0. Min. 65: Mathi. 5-0. Min. 68: Mario: 6-0. Min. 86: Cerem.

Àrbitre: Abad Esteban. Va amonestar als locals Mario, Javi Jiménez, Morlanes i Ramón Bueno; així com als visitants Marc, Paco i Nando.