El Villarreal C es fica en ‘play-off’ a lo gran (5-2)

NACHO BROTONS

El tercer equip groc va superar àmpliament a l’Alzira i es col·loca quart en la classificació

Espectacular. El Villarreal C va superar folgadament a l’Alzira per 5-2 i es col·loca quart en la classificació del Grup VI de Tercera Divisió i per tant en posició de promoció d’ascens amb 34 punts en 20 jornades. Els gols grocs van portar la signatura de Belizón, Cerem (2), Raba i Mario.

L’1-0 va ser obra de Belizón en el minut 37. El talentós migcampista groc va arreplegar una pilota solta en l’àrea després d’un tret de Cerem que es va topar amb el travesser i va marcar amb dos defenses baix pals.

Poc li va durar l’alegria al conjunt entrenat per Carlos Pérez Salvachúa. No en va, Gabri va aconseguir empatar el duel després de quedar-se solament davant Ximo i batre-li amb tremenda tranquil·litat per baix.

La segona part del partit va començar amb bones notícies per al Villarreal C. Cerem va marcar el 2-1 després d’una jugada en la qual Mario va disparar al pal i el davanter turc va arreplegar el rebutge de la fusta per a anotar a porta buida.

El 3-1 ho va marcar Raba. El migcampista ofensiu va rebre la pilota en la frontal de l’àrea i es va traure de la cistella un tir col·locat al costat del pal dret de Vicente Flor (m. 58). Pocs minuts després va arribar el 4-1. Cerem va marcar de cap després d’un centre teledirigit de Genís des de la banda dreta.

L’Alzira va aconseguir retallar distàncies en el marcador en el minut 81. Grande va disparar amb potència i la pilota va acabar entrant lentament en la porteria de Ximo, que no va poder atallar el llançament (4-2). Ja en el temps de descompte va arribar el 5-2 definitiu. Mario González va superar a Vicente Flor amb un toc subtil davant l’eixida desesperada del porter.

Fitxa tècnica:

Villarreal C: Ximo; Genís, Maxi, Juan ‘Ibiza’, Maldo (Javi Jiménez, m. 81); Javi García, Morlanes, Raba (Simón, m. 60), Belizón; Mario i Cerem (Joel, m. 68).

Alzira: Vicente Flor; Uru, Mallol, Fran, Duco; Gabri (Gisbert, m. 74), Ubach, Camarasa, Dian; David López (Gran, m. 60) i Jero (Luis García, m. 60).

Gols: 1-0. Min. 37: Belizón. 1-1. Min. 40: Gabri. 2-1. Min. 49: Cerem. 3-1. Min. 58: Raba. 4-1. Min. 67: Cerem. 4-2. Min. 81: Grande. 5-2. Min. 91: Mario.

Àrbitre: Garcelán Docio. Groga als locals Raba (m. 34) i Morlanes (m. 61).

Camp: Mini Estadi.